Przejdź do forum
Nie mogę zainstalow...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nie mogę zainstalować.

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
355 Wyświetlenia
donorlo3
Poker Player

Witam. Otóż problem jest taki, że gdy instaluje hm2 postgresql instalacja nie dobiega konca, ponieważ postgresql nie chce sie zainstalowac. Próbowałem zainstalować postgresql ręcznie, ale też to nic nie dalo, pod koniec instalacji pojawial sie blad typu: postgres.conf.. Formatowałem dysk wszystko robiłem a nadal nie działa, z góry dziękuję za pomoc :)

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
innocent2102
PokerStrategist

Próbowałeś zainstalować nowszy net framework? Np. 3.5

Odpowiedz
Cytat
donorlo3 Autor wątku
donorlo3
Poker Player

Mam zainstalowany .net 3.5.1 instalowalem 4.0, ale teraz jeszcze raz instalowalem i problem tkwi w tym ze gdy instaluje postgres jest napisane:
tcp/ip connections on port 5432? <------error

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

Sprobuj napisać coś więcej. 1 raz instalujesz hma? Robiłeś format, albo może przeprowadziłeś się do akademika albo zamontowałeś router?

Odpowiedz
Cytat

Cześć donorlo3,

spróbuj zainstalować PosgreSQL na porcie 5433. Port 5432 może być zajęty.
Daj znać czy pomogło.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
donorlo3 Autor wątku
donorlo3
Poker Player

Hm2 mialem juz na tym kompie, niestety musialem zrobić formata.. Robiłem go 2 razy.. Gdy instaluje hm2 nawet postgresql nie chce sie zainstalowac, probowalem kilka razy. Prywatna siec z routera. Dostep maja 2 komputery. PostgreSQL probowalem instalowac tez recznie, sprobuje z tym portem zmienić i dam znać.No i nie działa.. Zrobiłem screeny, musialem sobie przypomniec jak to sie robi nawet. No to tak. Winde mam 7 proff 64 bit..

http://pl.tinypic.com/r/aw2pfl/5

już szczerze nie wiem co mam zrobic..

Odpowiedz
Cytat

Cześć,

natknąłem się na dwa podobne problemy w internecie i potencjalne rozwiązania:
-> Strona PostgreSQL
-> Strona PokerTracker

Czy podczas instalacji PostgreSQL oddzielnie te IP i port z komunikatu w instalacji z Holdem Manageremsą takie same?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
donorlo3 Autor wątku
donorlo3
Poker Player

W moim przypadku żaden sposób z wyżej podanych nie zadziałał. Sam już wcześniej tego próbowałem. Postanowiłem już sformatowac winde HM. Dzięki wielkie za pomoc :fdrink

Odpowiedz
Cytat