Ręce się importują, historia rozdań się odświeża, natomiast HUD nie wyświetla żadnych statystyk.

Ręce się importują, historia rozdań się odświeża, natomiast HUD nie wyświetla żadnych statystyk.

Mam podobny problem na zoomie , nie zbiera rąk , nie wyświetla moich statystyk natomiast wyświetla statystyki innych graczy na którym mam już jakieś ręce :/
Witam,
wszyscy macie HM1?
@Domycia - problem pojawił się nagle, czy może po updacie. Dokonywałeś jakichś zmian?
Napisane przez innocent2102
Witam,wszyscy macie HM1?
@Domycia - problem pojawił się nagle, czy może po updacie. Dokonywałeś jakichś zmian?
nie, ja mam HM2, u mnie problem pojawił się nagle, nie robiłem żadnego update.
Lepiej było by gdyby każdy z Was jednak założył oddzielny temat i dokładnie opisał swój problem, bo z tego co zauważyłem to domycia ma inną wersję HM'a, a problem zebro18 raczej różni się od problemu dawid327
W każdym bądź razie @zebro18:
Na początek zainstalował bym ręcznie update HM'a - HM2 update
Jeśli nie pomoże zainteresuj się tym tematem, zwróć uwagę na ostatni pkt bo wyłączenie opcji auto-center najczęściej pomaga.
@domycia
Również spróbuj zaktualizować HM'1 HM1 update
oraz zastosuj się do tego linka - preferred seat
@dawid327
upewnij się, że masz tak ustawione tą opcję:

Mam tak ustawione :/ i nadal nie działa , te opcje z prawej strony mam trochę inaczej
U mnie takie jaja że teraz sam z siebie nie wyświetla wogóle moich statów , wszystkim innym ładnie się pojawiają
Niestety nie mam już innych propozycji na rozwiązanie tego problemu. Najlepiej jeśli zgłosicie to bezpośredni supportowi Hm'a. Poza tym niedługo ma wyjść update niwelujący problem.
Pozdrawiam
Napisane przez dawid327
U mnie takie jaja że teraz sam z siebie nie wyświetla wogóle moich statów , wszystkim innym ładnie się pojawiają
Witam
W HM1 nie ma statów hero na zoomie (huda), są w HM2.
Na przyszłość polecam dokładne tytułowanie wątków (i nie podłączanie się gdzie "misie" podoba. Tytuł wskazuje na HM1 i taka jest odpowiedź.