Przejdź do forum
MTT 109$ session re...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] MTT 109$ session review-simon

8 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
624 Wyświetlenia
skalar26
Oldschool Grinder

nowy filmik simona MTT 109$ session review nie działa,po komentarzach widze że nie tylko mi ?

7 odpowiedzi
mscinek
PokerStrategist

Film uruchamia się, ale trzeba odczekać 10-15 minut. Właśnie zacząłem go oglądać.

ekonom
Oldschool Grinder

Napisane przez mscinek
Film uruchamia się, ale trzeba odczekać 10-15 minut. Właśnie zacząłem go oglądać.

Dokałdnie, chociaż u mnie wystarczyło ok.5 minut ;)

mmortezz
PokerStrategist

No ja również miałem problemy z odpaleniem tego filmiku... w końcu gdy odpalił się po 3-5min czekania ładował mi sie bodajże trzykrotnie w ok. 25% i zatrzymywał sie bufor.. postanowiłem odczekać dobrą godzine i wszystko wróciło do normy i własnie co zakończyłem ten session review. Film bardzo ciekawy i naprawde obszernie wytlumaczone zagrania.

Good job Simon.

galer
Oldschool Grinder

Napisane przez mscinek

Napisane przez ekonom
Dokałdnie, chociaż u mnie wystarczyło ok.5 minut ;)

Napisane przez mmortezz
No ja również miałem problemy z odpaleniem tego filmiku... w końcu gdy odpalił się po 3-5min

Jak tak dalej pójdzie to zacznie się odpalać zanim wciśniemy PLAY ;)

Cześć.

Jesteśmy w trakcie zmiany formatu naszych filmów, wprowadzamy też nową metodę ich przesyłania przez naszych trenerów, prawdopodobnie dlatego film simona tnie.

Bardzo przepraszam za niedogodności w oglądaniu, naprawimy!

Pozdrawiam

jurata
Oldschool Grinder

u mnie wszystko bylo dobrze flim wlaczyl sie odrazu i nic sie nie cielo

kaczuba
Oldschool Grinder

U mnie po kilkunastu sekundach się odpala. Gorzej było z niektórymi wcześniejszymi kiedy musiałem czekać parę minut.