Jako że grając cash trackerów nie używałam a przechodzę na turki więc może warto się nimi zainteresowac. Który tracker jest wg Was lepszy i dlaczego, gdzie obecnie można kupić hands base i jeszcze co myslicie o ofertach typu odsprzedam kod seryjny (ponoć dostaje sie dwa przy zakupie? jest to legalne?). Mam też prosbe jezeli ktoś zna jakąs promocje na uzyskanie trackera, slyszalam np. że można kupić HM2 na dwie osoby. Bede wdzieczna za wszelkie odpowiedzi, dzieki.
Dostaje się jeden kod seryjny, który działa na dwa komputery (jeśli masz do czynienia z Polakiem to zaproponuj, aby wystawił ofertę na Allegro, zabezpieczysz się przed oszustwem).
Witaj,
Jeśli uważasz, że HUD w cashach nie był Ci potrzebny, to mtt tym bardziej. Gracze MTT w dużo mniejszym stopniu korzystają z HUD'a w porównaniu do graczy cashowych. Aczkolwiek jeśli zdecydowałaś się na zakup, to moim zdaniem nie ma różnicy czy kupisz PT4, czy HM2. Ja natomiast po prostu wypróbowałbym oba z nich, i dopiero dokonał zakupu. Każdy ma swój gust, więc ciężko narzucać wybór,podczas gdy technicznie oba programy są podobne.
Licencja obejmuje 2 komputery, ale korzystać z nich może tylko jeden użytkownik. W innym wypadku łamiesz postanowienia licencyjne -
Spoiler
"Things You Must Not Do In Using the Software. In using the Software, you must not:
other than as expressly permitted herein, license, sublicense, sell, resell, transfer, assign, distribute, rent, lease, or otherwise commercially exploit the Software in any way;"
Jeśli chodzi o kupowanie baz, to na naszym forum również nie jest to tolerowane.
Pozdrawiam
PT4: powolny w imporcie rąk, za to bardzo elastyczny w tworzeniu HUD'a i pop-upów + coś na wzór bezpłatnego leakbuster'a
HM2: szybszy import rąk, za to krwawica przy tworzeniu pop upów
reszta rzeczy to już raczej kwestia gustu i również polecam przetestować oba
Napisane przez szerzawiak
Lepiej kupić HM2 Small stakes czy HM2 PRO ?
Czym się różnią ?
Limitami, na których możesz grać.
mógłbym się też dowiedzieć na temat tej zniżki na pt4 ? chciałem na priv ale nie mam jeszcze statusu brązowego bodajże
Jako wieloletni użytkownik pt polecam hm2 ponieważ większość trenerów Polsko i angielsko językowych używa hm2
Ja stosunkowo od niedawna używam PT4, ale nigdy nie miałem z nim większych problemów, dosyć intuicyjny program.
Napisane przez boxer82
Jako wieloletni użytkownik pt polecam hm2 ponieważ większość trenerów Polsko i angielsko językowych używa hm2
Jak chodzi o gry cashowe to na pewno, praktycznie wszyscy hm2, ale przy sng i mtt to już chyba niekoniecznie.