Przejdź do forum
Jeden dla dwóch uży...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jeden dla dwóch użytkowników?

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
682 Wyświetlenia

Witam,
mam pytanie skoro za zakup hm2 dostanę możliwość instalacji na dwóch komputerach czy jest zabronione by jedną instalację wykorzystał kumpel dla siebie? Wtedy mógłbym z nim się podzielić kosztami, a pytanie moje jest takie. Czy ktoś tego próbował? Czy jest jakaś informacja, że twórcy hm2 jakoś kontrolują takie wypadki ?

Przeszukiwałem forum i niestety nie znalazłem podobnego tematu.

Pozdrawiam,
KurakOWN

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
meerec
PokerStrategist

Dzialac bedzie. Raczej nie powinien Cie nikt scigac, aczkolwiek warunkow licencji nie czytalem dokladnie.

Odpowiedz
Cytat
marinero36
Elite Grinder

Mi sie wydaje, że nie odpalisz HM2 w tym samym czasie na tej samej licencji w dwóch miejscach, przypominam, że trzeba się zalogować : )

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Przejrzałem licencję i oczywiście piszą, że licencja jest tylko dla mnie i tylko na mój komputer.

Poczekam jeszcze, może ktoś tak kupił i bez problemów sobie współużytkuje.

W razie braku odzewu ], najwyżej będziemy z kolega pierwszymi takimi użytkownikami i przetrzemy szlak ;)

Pozdrawiam,
KurakOWN

[Edit]
Oooo ciekawe dzięki, czy ktoś z Was mógłby to sprawdzić ? Czy korzystając z hm na dwóch komputerach nie trzeba się dwa razy logować ?

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Witam,

wg licencji użytkownicy nie mogą dzielić się jedną licencją programu na dwóch. Jest to złamanie ich regulaminu.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat