Przejdź do forum
Jakaś promocja bądź...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jakaś promocja bądź rabat?

10 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
459 Wyświetlenia
przemasso
PokerStrategist

Witam

No więc kończy mi się trial w tym tygodniu. Jakieś tam profity na micro wykręciłem ale nie takie, aby móc zakupić program i jednocześnie nie zmniejszyć znacząco bankrolla. Istnieje jakaś promocją, rabat lub cokolwiek innego co pozwoli na tańszy zakup hm2? Chodźby nawet o te 10$ dolarów taniej. Jakiś czas temu chyba można było zakupić go w lepszej cenie.

Po miesiącu grania z hudem wzasadzie nie wyobrażam sobie grania bez niego :D

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
Edziorrr
PokerStrategist

Możesz sobie wyrobić licencje. Wejdź na stronkę HM2 i poczytaj.

Odpowiedz
Cytat
fred7790
PokerStrategist
Culber
PokerStrategist

Witam was,

podpinam się pod temat bo od tygodnia na forum William Hill mi nie odpowiedział : THREAD

Spoiler

Witam,jako, że nie dorobiłem się jeszcze HM'a noszę się z pomysłem skorzystania z tej PROMOCJI i "kupienia" go za rake.Stąd kilka pytań:
- ugranie 1000 pts wydaje się bajecznie proste (NL SH 2/4) czy tu nie ma jakiegos haczyka w stylu "HM działa tylko na William" ?
- czy dostanę bonusy gotówkowe do pierwszej wpłaty ?
- czy obejmuje mnie promocja jeżeli jestem zarejestrowany na innym roomie sieci iPoker ?
- jak mniej więcej wygląda cała procedura ? (1.rejestracja na HM2 2.rejestracja na WH poprzez link 3. Gramy do 1000 pkt .... i co dalej ?)
Edit:Takie mnie naszły wątpliwości czy przypadkiem nie łamię regulaminu forum. Da się podpiąć William Hill do PS.com i jednocześnie grać na HM'a ? odpowiedź na to pytanie jest o tyle istotna, że może mi się bardziej opłacać podpiąć PS.com a HM2 kupić za gotówkę/TAF etc.

Może ktoś z was będzie mi w stanie pomóc. pozdr

Odpowiedz
Cytat
Najczarniejszy
Oldschool Grinder

Napisane przez Culber
Witam was,

podpinam się pod temat bo od tygodnia na forum William Hill mi nie odpowiedział : THREAD

Spoiler

Witam,jako, że nie dorobiłem się jeszcze HM'a noszę się z pomysłem skorzystania z tej PROMOCJI i "kupienia" go za rake.Stąd kilka pytań:
- ugranie 1000 pts wydaje się bajecznie proste (NL SH 2/4) czy tu nie ma jakiegos haczyka w stylu "HM działa tylko na William" ?
- czy obejmuje mnie promocja jeżeli jestem zarejestrowany na innym roomie sieci iPoker ?
- jak mniej więcej wygląda cała procedura ? (1.rejestracja na HM2 2.rejestracja na WH poprzez link 3. Gramy do 1000 pkt .... i co dalej ?)
Edit:Takie mnie naszły wątpliwości czy przypadkiem nie łamię regulaminu forum. Da się podpiąć William Hill do PS.com i jednocześnie grać na HM'a ? odpowiedź na to pytanie jest o tyle istotna, że może mi się bardziej opłacać podpiąć PS.com a HM2 kupić za gotówkę/TAF etc.

Można wpisać tylko jednego polecającego.
Nie opłaca się podpinać pod hm. Lepiej ugrać ten hajs i kupić samemu..

Odpowiedz
Cytat

:)

Odpowiedz
Cytat
venatici
PokerStrategist

Witam,

niestety w tym momencie nie ma żadnych promocji dotyczących zakupu Holdem Managera 2.

@Culber
Jeżeli podepniesz konto pod innego affiliate'a to nie będziesz mógł go już podpiąć pod PokerStartegy.com. Tutaj już musisz sam zdecydować, czy dla Ciebie większą wartość ma jednorazowe zdobycie xx$ na zakup Holdem Managera 2, czy dostęp do większej ilości materiałów szkoleniowych, podniesienie skilla i wygrindowanie kasy na Holdem Managera 2.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
krawczeiro
Oldschool Grinder

Napisane przez Culber
Witam was,

Spoiler

Możesz wyrobić HM2 na winner, titan i will hill. wszystkie należą do sieci ipoker więc praktycznie się nie różnią. Na jednym z nich wygrinduj sobie HM a inny podepnij pod PS, jeśli ci na tym zależy.

Odpowiedz
Cytat
przemasso Autor wątku
przemasso
PokerStrategist

Napisane przez venatici
niestety w tym momencie nie ma żadnych promocji dotyczących zakupu Holdem Managera 2.

A są jakieś planowane? :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Witaj przemasso,

Zawsze jest coś planowane :coolface:

Co jakiś czas organizujemy różnego rodzaju promocje, w których można wygrać oprogramowanie lub gotówkę.

Przykładem takiej promocji jest "Twój Dream Team". Baner w mojej sygnaturce. Jeśli będziesz w Top3 najlepszych Taferów w tej promocji to otrzymasz 50 $ na Twoje konto Tell-a-Friend. Za poleconych znajomych także otrzymasz pieniądze, a za nie możesz kupić Hold'em Managera.

Nie trzeba płacić, ani wyrabiać rake'u. Wystarczy polecić kilku użytkowników, a jest to bardzo łatwe _wink:

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat