sciagnałem PT 3 i zielonego pojecia nie mam jak go ustawic ( versja trial) zeby mi huda pokazywał w turniejach i w cash games. Bazy danych zaimortowałem chyba poprawnie.
Wczesniej działałem na elephancie, ale cos mi sie popsuł
sciagnałem PT 3 i zielonego pojecia nie mam jak go ustawic ( versja trial) zeby mi huda pokazywał w turniejach i w cash games. Bazy danych zaimortowałem chyba poprawnie.
Wczesniej działałem na elephancie, ale cos mi sie popsuł
Może pomogą Ci te filmy Urbiego:
Poker Tracker 3 - instalacja i konfiguracja
Poker Tracker 3 - interfejs i funkcjonalność
Zastosowałem sie do do instrukcji w filmikach.
HUD na cashówkach działa i się wyświetla, jednak, nie chce się nawet wyświetlic w grach mtt i sng, a tymi włsnie sie głownie zajmuje.
Ustawiłem go analogicznie jak HUDa do cashy.
Napisane przez Lankar33
Zastosowałem sie do do instrukcji w filmikach.
HUD na cashówkach działa i się wyświetla, jednak, nie chce się nawet wyświetlic w grach mtt i sng, a tymi włsnie sie głownie zajmuje.Ustawiłem go analogicznie jak HUDa do cashy.
Musisz mieć oprogramowanie po angielsku : FAQ & poradniki czyli przeczytaj zanim założysz temat w tym dziale
(o ile sprawaa dotyczy pokerstars - nie napisałęś)
Na Starsach jeszcze nie uzywałem PT3. Problem tyczy sie FTP.
Oba softy mam po polsku, historię rozdan tylko po angielsku zapisuje.
Edit: Zmieniłem jezyk softu. wszystko działa
Witam,
Jak już wspomniane, aby PT działał w turniejach, soft musi być angielski
A co do pytania wcześniej, owszem działa on na Macach, jest osobna wersja do ściągnięcia
http://www.pokertracker.com/products/PT3/download.php?os=mac
Pozdrawiam
To jeszcze jak można w temacie to mam sciagac wersje beta czy ta pierwsza czy nie ma roznicy
Dzieki Urbi23 ogladam wlasnie twoj film z instalki pierwsza klasa bez niego nie dał bym rady
a moze ktos juz znalazl bo ja nie potrafie do czego sluza te statystyki jak je czetac itd. czy np. wspol agesji(chyba cos takiego)30% to malo czy duzo itd itd moze jakis link porposze