elo
Jak wyżej. Interesuje mnie cash table, rush i mtt jeśli to się inaczej ustawia?
pzdr
elo
Jak wyżej. Interesuje mnie cash table, rush i mtt jeśli to się inaczej ustawia?
pzdr
a glowa sluzy do czegos wiecej niz pisanie postow :?)
wlaczyc zapisywanie rak w kliencie FTP
dodac autofolder w HM2
reszta dziala sama
a dokładnie jak gram rusha to nie mam panelu dla statystyk hero a na panelach villainow nie ma statystyk tak jakbyśmy nigdy ze sobą nie grali!
a jak jestem na sit outie to wszystko jest
ocb?
U mnie to samo. Cos jest nie tak z tym hudem na rushu. ktos sobie poradzil z tym czy trzeba poczekac na update?
U mnie na PT3 na rusku cos tez nie smiga, w sensie wykres jest itp ale nie zgadza sie z rzeczywistoscia - pomija wiele rąk. Przy odczytywaniu jest wiele errors hand - co moze byc przyczyna?
U mnie na rushu nie chce wyświetlać w hudzie takich statystyk jak "hero vpip", "hero pfr" z notte caddyego. Nie wiecie co z tym zrobić
a nie bylo tak przypadkiem, ze dla hero nie pokazywal HUDa ?
potwierdzam u mnie HM2 i rush dziala
zagralem 100 rak ale pokazuje staty dla ludzi ktorymi mam kilka rak
Tu chodzi o moje staty widziane oczami przeciwników, mam je koło każdego z graczy i pokazuje tylko "-" podczas gry, pomimo tego że w replayerze działa to normalnie.
Ja ustawiłem folder zapisu i dodałem go do auto importu. HUD mi sie wyswietla, nie ma żadnych opóznien, ale statystyk nie mam. Ani na rushu, ani na zwykłych turniejach. W folderze ręce są zapisane, ale HM nie chce ich wczytać, nawet jak robie to manualnie. Próbowałem coś zdziałać przez table findera, ale wyskoczył jakiś błąd, program sie zamknal i teraz nie mam nawet huda na starsach :/ POMOCY