Cześc, jak w temacie. Bet call/check fold jest ok. Ale jeśli chodzi o fast fold to nie działa:/ jak to ustawić żebym na zoomie mogl sobie jakimś klawiszem FAST FOLDOWAC?
Cześć,
możesz to zrobić bez użycia Table Ninja - wystarczy wejść w ustawienia softu i znaleźć sekcję 'Hotkeys'. Tam poustawiasz wszystko. A jeśli chodzi o samego TJ, to nie mam niestety bladego pojęcia bowiem nigdy nie używałem.
Pozdrawiam.
ok, i tak nie chce mi chodzic. Ustawiłem na sofcie fold--> c i nie chodzi. Moglbys to jakos mi zescreanowac?
A i jak ustawić żeby zamiast $ były BB wyświetlane w stacku?
eDIT: teraz problem jest taki. Przez chwile chodziło wszystko ok. Ale po chwili zamiast oczekiwanych działań po naciśnieciu litery acząłem pisać na czacie:/ co jjest?
Tez jestem ciekaw jak ustawić żeby wyświetlalo stack w BB a nie w $. Podpowie ktoś ;-)???
Hej,
przepraszam za zaniedbanie wątku. Nie da się ustawić w sofcie PokerStars stacka jako BB. Do tego Cantona: spróbuj ustawić na funkcję inny przycisk niż litera, może wtedy zaskoczy. Ewentualnie odkliknij na stół najpierw, ale to się mija z założeniem hotkeya.
A dodam jeszcze, że program StarsHelper zamienia stacka na BB.
Pozdrawiam.