Przejdź do forum
Jak ustawić fast fo...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jak ustawić fast fold??

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
880 Wyświetlenia

Cześc, jak w temacie. Bet call/check fold jest ok. Ale jeśli chodzi o fast fold to nie działa:/ jak to ustawić żebym na zoomie mogl sobie jakimś klawiszem FAST FOLDOWAC?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi

Cześć,

możesz to zrobić bez użycia Table Ninja - wystarczy wejść w ustawienia softu i znaleźć sekcję 'Hotkeys'. Tam poustawiasz wszystko. A jeśli chodzi o samego TJ, to nie mam niestety bladego pojęcia bowiem nigdy nie używałem.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ok, i tak nie chce mi chodzic. Ustawiłem na sofcie fold--> c i nie chodzi. Moglbys to jakos mi zescreanowac?

A i jak ustawić żeby zamiast $ były BB wyświetlane w stacku?

eDIT: teraz problem jest taki. Przez chwile chodziło wszystko ok. Ale po chwili zamiast oczekiwanych działań po naciśnieciu litery acząłem pisać na czacie:/ co jjest?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

pomoze ktoś?

Odpowiedz
Cytat
MenhoIrould
PokerStrategist

Tez jestem ciekaw jak ustawić żeby wyświetlalo stack w BB a nie w $. Podpowie ktoś ;-)???

Odpowiedz
Cytat

Hej,

przepraszam za zaniedbanie wątku. Nie da się ustawić w sofcie PokerStars stacka jako BB. Do tego Cantona: spróbuj ustawić na funkcję inny przycisk niż litera, może wtedy zaskoczy. Ewentualnie odkliknij na stół najpierw, ale to się mija z założeniem hotkeya.

A dodam jeszcze, że program StarsHelper zamienia stacka na BB.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat