Niestety będziesz musiał
Ale przecież to jest roboty na raptem 30sekund, powiedzmy raz na tydzień
Niestety będziesz musiał
Ale przecież to jest roboty na raptem 30sekund, powiedzmy raz na tydzień
Właśnie tu jest duży problem.
Bo tak jeśli grasz same s&g powiedzmy 180os to ostatnie 200tur jest ok ściągniesz zaimportujesz do PT3 program zrobi update bazy i jest ok.
Ale jeśli w tych ostatnich 200 turkach zagrasz kilka MTT powiedzmy z 5000÷10000 osób i prześlesz ich historie na maila to się zaczyna jazda.
PS wysyłając historię turków wysyła wszystkie zajęte miejsca wszystkich osób w danym tur, i jesli jest ich powiedzmy 7tys to się robi wielgachna lista a plik na poczcie z historii tych 200ost tur zajmuje juz kilkanaście, -dziesiąt, MB. Samo otwarcie i skopiowanie takiego maila do *.txt jest męczarnią jeśli program pocztowy Ci sie wcześniej kilka razy nie zawiesi, a potem jazda jest z importem tego pliku txt do PT3 - trwa to kupe czasu a procesor na 100% przez min 20 min zanim PT3 zrobi update bazy danych. Stracsznie to idzie. Wczoraj np zrobilem tach raptem z ostatnimi 40tur, plik historii przesłany na poczte z PS 10mega (sam tekst ;p) import i update PT3 ok 25-30min!!
Nie wiem co na to poradzić moze inaczej się nie da.....
Może inny prodram do historii tylko MTT i S&G???
Otwierasz maila, wciskasz ctrl+a ctrl+c, otwierasz txt, wciskasz ctrl+v, zapisujesz - na oko 10sekund
Odpadlasz PT, dajesz Import From File, każde SnG to 2-3 sekundy, MTT powiedzmy 10-15
Oczywiście odznaczasz cały housekeeping, bo do niczego Ci się nie przyda
Jeżeli Ci to nie odpowiada (bo innego sposobu nie ma) możesz spróbować z innymi programami, ale sam nic nie mogę Ci zaproponować, bo używam wyłącznie PT i nigdy nie narzekałem na niego
OnGame do not provide tournament summary information so there is nothing for PT3 to import.
Auto Fill only works for 9 or 10 seat SNGs at the moment - you need to set the type to "SNG (1 table)" then click Auto Fill.
Mam nadzieję, że to zrozumiałe
Witam.
Ja mam taki problem ze gram na Everest hehehe .
Gram na S&G 6 osób gdzie nagrody sa dla 1 i 2 osoby oczywiscie, natomiast PT3 przy wpisywaniu recznie wynikow liczy mi na 3 wygrane osoby zamiast na 2 czyli przy wplacie 1.10$ pierwsza osoba na Everescie dostaje 4.2 a druga 1.8 natomiast PT3 dzieli mi to na 3 osoby czy wiecie jak zmienić ta wade ?
Ciezkie pytanie bo nie widze jakiejsc opcji jak to ugryźć.
Dzieki i Pozdrawiam.