Przejdź do forum
Jak obliczyć ROI PT...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Jak obliczyć ROI PT3

27 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
2,995 Wyświetlenia
Urbi23
Oldschool Grinder

Niestety będziesz musiał

Ale przecież to jest roboty na raptem 30sekund, powiedzmy raz na tydzień ;)

Dramar
PokerStrategist

Właśnie tu jest duży problem.
Bo tak jeśli grasz same s&g powiedzmy 180os to ostatnie 200tur jest ok ściągniesz zaimportujesz do PT3 program zrobi update bazy i jest ok.
Ale jeśli w tych ostatnich 200 turkach zagrasz kilka MTT powiedzmy z 5000÷10000 osób i prześlesz ich historie na maila to się zaczyna jazda.
PS wysyłając historię turków wysyła wszystkie zajęte miejsca wszystkich osób w danym tur, i jesli jest ich powiedzmy 7tys to się robi wielgachna lista a plik na poczcie z historii tych 200ost tur zajmuje juz kilkanaście, -dziesiąt, MB. Samo otwarcie i skopiowanie takiego maila do *.txt jest męczarnią jeśli program pocztowy Ci sie wcześniej kilka razy nie zawiesi, a potem jazda jest z importem tego pliku txt do PT3 - trwa to kupe czasu a procesor na 100% przez min 20 min zanim PT3 zrobi update bazy danych. Stracsznie to idzie. Wczoraj np zrobilem tach raptem z ostatnimi 40tur, plik historii przesłany na poczte z PS 10mega (sam tekst ;p) import i update PT3 ok 25-30min!!
Nie wiem co na to poradzić moze inaczej się nie da.....
Może inny prodram do historii tylko MTT i S&G???

Urbi23
Oldschool Grinder

Otwierasz maila, wciskasz ctrl+a ctrl+c, otwierasz txt, wciskasz ctrl+v, zapisujesz - na oko 10sekund

Odpadlasz PT, dajesz Import From File, każde SnG to 2-3 sekundy, MTT powiedzmy 10-15

Oczywiście odznaczasz cały housekeeping, bo do niczego Ci się nie przyda

Jeżeli Ci to nie odpowiada (bo innego sposobu nie ma) możesz spróbować z innymi programami, ale sam nic nie mogę Ci zaproponować, bo używam wyłącznie PT i nigdy nie narzekałem na niego :)

donZUPA
Elite Grinder

Witam! A byłby ktoś tak miły i wytłumaczył jak importować wyniki na BWIN??

Urbi23
Oldschool Grinder

OnGame do not provide tournament summary information so there is nothing for PT3 to import.

Auto Fill only works for 9 or 10 seat SNGs at the moment - you need to set the type to "SNG (1 table)" then click Auto Fill.

Mam nadzieję, że to zrozumiałe :)

Witam.

Ja mam taki problem ze gram na Everest hehehe .

Gram na S&G 6 osób gdzie nagrody sa dla 1 i 2 osoby oczywiscie, natomiast PT3 przy wpisywaniu recznie wynikow liczy mi na 3 wygrane osoby zamiast na 2 czyli przy wplacie 1.10$ pierwsza osoba na Everescie dostaje 4.2 a druga 1.8 natomiast PT3 dzieli mi to na 3 osoby czy wiecie jak zmienić ta wade ?

Ciezkie pytanie bo nie widze jakiejsc opcji jak to ugryźć.

Dzieki i Pozdrawiam.

Odświeżam pytanie.