Witam, pytanie jak w temacie. Jak importować ręce wysłane przez P* na maila. Od P* dostałem tylko maila z rękami i po zapisaniu go w formacie *.txt nie dam rady go importować.
Hej,
Dlaczego nie dasz rady tych plików importować?
Czy historia rozdań jest w języku eng?
Pozdrawiam.
Niby jest napisane że import ok, ale statusie jest error 1 i żadnej ręki nie dodało. Historia w języku ang, może ktoś pokaże jak to u siebie robi.
Wklej tu przykładową rękę, którą chcesz zaimportować. Jaką wersję PokerTrackera 4 posiadasz?
Rozdania możesz zaimportować przez konfigurację skrzynki pocztowej w opcjach PokerTrackera lub prościej poprzez utworzenie pliku txt i skopiowaniu do niego zawartości maila od
******** # 1 ***********
PokerStars Hand #149937
do końca ostatniej ręki. Po zapisaniu pliku na dysku wystarczy zaimportować go do PokerTrackera -> Play Poker -> Get Hands Form Disk -> Select Files.
Napisane przez Skibcio
Wklej tu przykładową rękę, którą chcesz zaimportować. Jaką wersję PokerTrackera 4 posiadasz?Rozdania możesz zaimportować przez konfigurację skrzynki pocztowej w opcjach PokerTrackera lub prościej poprzez utworzenie pliku txt i skopiowaniu do niego zawartości maila od
******** # 1 ********
PokerStars Hand #149937do końca ostatniej ręki. Po zapisaniu pliku na dysku wystarczy zaimportować go do PokerTrackera -> Play Poker -> Get Hands Form Disk -> Select Files.
Tak właśnie robię i nic z tego
***** # 1 ********
PokerStars Hand #149732084851: Tournament #1496820103, $2.82+$0.18 USD Hold'em
No Limit - Level II (15/30) - 2016/03/02 14:29:18 ET
Table '1496820103 1' 3-max Seat #2 is the button
Seat 1: shillos1992 (160 in chips)
Seat 2: Jura_master (1230 in chips)
Seat 3: przemek20011 (110 in chips)
przemek20011: posts small blind 15
shillos1992: posts big blind 30
HOLE CARDS
Dealt to przemek20011 [8s Kc]
Jura_master: raises 45 to 75
przemek20011: raises 35 to 110 and is all-in
shillos1992: folds
Jura_master: calls 35
FLOP [4s 9h 2s]
TURN [4s 9h 2s] [5d]
RIVER [4s 9h 2s 5d] [As]
SHOW DOWN
przemek20011: shows [8s Kc] (high card Ace)
Jura_master: shows [Jd Jh] (a pair of Jacks)
Jura_master collected 250 from pot
przemek20011 finished the tournament in 3rd place
SUMMARY ***
Total pot 250 | Rake 0
Board [4s 9h 2s 5d As]
Seat 1: shillos1992 (big blind) folded before Flop
Seat 2: Jura_master (button) showed [Jd Jh] and won (250) with a pair of Jacks
Seat 3: przemek20011 (small blind) showed [8s Kc] and lost with high card Ace
Tak wygląda po wgraniu pliku z maila
W lewym dolnym rogu masz informację, że nic nie zostało pobrane. Gdy klikniesz zakładkę View Import Status to otrzymasz informację dlaczego tak jest -> Warning: PokerStars: Unrecognized game type: (Line #2)
Na końcu drugiej linii (tej po 1) powinna być informacja o typie gier oraz aktualnym poziomie blindów i to jest poprawny format historii rozdań. U Ciebie dane te są w nowej linii i przez to nie są importowane.
Wielkie dzięki za pomoc jak zmieniłem tą ścieżkę tak jak napisałeś to zaimportowało mi kilka rąk, ale nie chce mi się wszystkich zmieniać...
Trzeba napisać do P* żeby zmienili format wysyłanych rąk..., kiedyś dobrze było nie wiem co się podziało że teraz tak wysyłają
Ja rozdania pobrałem też na maila, żeby sprawdzić czy wszystko dobrze działa w momencie gdy pisałem tamtego posta
Pobierz je jeszcze raz, ewentualnie wyślij je na inną skrzynkę. Nie wiem dlaczego zostały zmienione.
Plik z rozdaniami możesz szybko naprawić, potrzebujesz tylko programu Notepad++ lub innego pozwalającego na wyszukiwanie znaków specjalnych.
W Notepad++ wybierz ctrl+f -> Zamień -> Tryb szukania rozszerzony oraz odznacz całe wyrazy. Wyszukaj coś takiego: Hold'em\r\nNo i zamień na Hold'em No (zamień wszystkie oczywiście).
Powinno pomóc