Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Hud zniknął na FT

12 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
461 Wyświetlenia
OBIBOK117
PokerStrategist

Przed chwilą skończyłem grać turniej 4-max, który shipnąłem :fdrink

Ale tutaj nie o tym. Otóż w czasie turnieju PT4 działał mi i wszystko było spoko, ale jak wszedłem na Final Table to nagle przestał działać, resetowałem go, ale nie pomogło. Co może być tego przyczyną? Dodam jeszcze, że teraz mi wszystko działa.

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
dlrzz
PokerStrategist

Witam,

W takim przypadku należy przede wszystkim sprawdzić komunikaty w zakładce importu rąk. Jeśli wtedy tego nie zrobiłeś, to chyba teraz nie da się ich odzyskać.

Może był to jednorazowy błąd. W razie problemów, napisz ponownie. Pamiętaj, żeby mieć oprogramowanie poker roomu w języku angielskim oraz uruchamiać poker room i tracker jako administrator.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
OBIBOK117 Autor wątku
OBIBOK117
PokerStrategist

Dobra, znowu jestem na FT w turnieju 4-max i znowu mi przestał działać HUD PT4. Handy się normalnie importują, ale nie ma HUDa, co robić?

Nie wiem czemu tak się dzieje, może dlatego, że Final Table w turniejach 4-max ma nietypowe ustawienie miejsc przy stole? Nie powiem, przydałby mi się dzisiaj HUD, bo miałem dosyć trudnych przeciwników, a jak płacę to wymagam :pokerface:
Mam nadzieję, że ktoś umie rozwiązać tę zagadakę :)

Odpowiedz
Cytat
Urbi23
Oldschool Grinder

Hej,

Ten problem jak widać tutaj https://www.pokertracker.com/forums/viewtopic.php?f=16&t=42600&p=212661&hilit=4max#p212661 występuje od dość dawna, a do tej pory nie znaleziono rozwiązania. Postąpienie zgodnie z instrukcją (wysłanie logów do supportów) być może przyspieszy naprawienie tego błędu

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Nie chcę zakładać nowego tematu więc napiszę tutaj. Mnie od dziś HUD przestał się wyświetlać. Po wciśnięciu przycisku "Get Hands while playing" w zakładce w zakładce "view import status" mam cały czas taki komunikat:
"PartyGaming: Starting auto-import.
12:22:18 pm: Party: Monitoring tables for FastForward Poker.
12:22:18 pm: PartyGaming: Found 0 files to monitor.

kompletnie nie mam pojęcia o komputerach:) ale rano zawiesił mi się google chrome, który był przeglądarką domyślną więc może może przez to mam problem. Podpowiedzcie coś bo białej gorączki dostaję

Odpowiedz
Cytat

Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić? Dodam, że w hand history, ręce są zapisywane i można ja bez problemu pobrać

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Witaj lukmac82,

Nie widzę związku między zawieszeniem się google chroma a działaniem PT4.

Jeśli na PartyPoker była dziś aktualizacja softu to prawdopodobnie trzeba będzie poczekać na aktualizację PT.

Jeśli ręce zapisywane są w języku angielskim, a nie są importowane to zobacz czy ścieżka do historii rozdań zapisana w PT jest dobra. Możliwe, że się usunęła, ewentualnie usuń ją i wpisz ją jeszcze raz.

Napisałeś, że zawiesiła Ci się przeglądarka? Nie miałeś problemów z innymi programami, oprócz nie działającego HUDa?

Zawsze możesz przeinstalować poker room, na wypadek gdyby został uszkodzony jakiś plik.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Ten problem mam na WPT, przed chwilą sprawdzałem i na PP gra i buczy. W tym wypadku polecasz zainstalować soft na nowo?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

W zakładce "Play Poker" w PT4 w ustawieniach PartyPoker masz ścieżkę do historii rozdań zapisanych przez WPT Poker?

Jeśli na PartyPoker wszystko działa, a jest problem z WPT Poker to ja bym go przeinstalował, to jest krótka operacja, a może pomóc.

WPT Poker jest w języku angielskim?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Odinstalowałem WPT i zainstalowałem na nowo. Nie pomogło X(. Soft w angielskim, ścieżki też nie zmieniałem i jest jak była. W piątek wszystko działało, wczoraj nie grałem, a dziś jest lipa. Skibcio co radzisz? bo szału można dostać. pozdro

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Jeśli wcześniej wszystko działało, a teraz bez Twojej ingerencji przestało działać, to uważam, że problemem jest właśnie aktualizacja oprogramowania. Dziwne jest tylko, że HUD działa na PartyPoker a na WPT już nie.

W tym wypadku chyba tylko support PokerTrackera może pomóc -> https://www.pokertracker.com/contact/PT4

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Już działa! jednak ścieżka się przestawiła :facepalm: dzięki za pomoc i udanego sylwestra Skibcio :sdrink

Odpowiedz
Cytat