a w hm nie widac zadnych rak z ftp.
pomoze ktos?
z gory dziekuje.
LadyPl w Use For musisz mieć zaznaczone ,że dany Hud obsługuje FTP. Musisz naturalnie mieć zaznaczony w HM import z folderu Hand History FTP. Dany folder , jego umiejscowienie na komputerze sama możesz sobie wybrać w sofcie FTP , tak aby np. nie zaśmiecać dysku C .
wydaje mi sie, ze to wszystko mam.
statystyki sie wyswietlaja, brakuje tylko mojej i hm wyswietla nic.
No to się wyświetlają statystyki oponentów czy nie ? Bo nie rozumiem
.
Jesli chodzi o Twojego Huda na danym stoliku , musisz mieć nie odhaczone w Player preferences -> Appearance -> Disable Hud in Hero
oponentow wyswietlaja sie jak zloto :), moje nie chca i nie wyswietlaja sie statystyki i rece w hm.
nie odhaczone, czyli nie zaznaczone- sprawdzilam i nie mam tam zaznaczenia.
Hmm to nie wiem .Dziwne . Musi przyjść salyk i pomóc.
czekaj ...
A w player preferences->stats masz zaznaczone ,że dane statystyki wyswietlają
się dla Ciebie?
Display for You ???
Napisane przez szok38
Hmm to nie wiem .Dziwne . Musi przyjść salyk i pomóc.
A ja zadam inne pytanie.. Grasz rusha? Bo jeśli tak, to co byś nie zrobił i tak statystyki dla Ciebie się nie wyświetlą - nie ma takiej opcji po prostu
niestety mam.
inne roomy dzialaja mi poprawnie (sporo sie natrudzilam), tylko tu skucha.
dwa dni temu wyswietlalo mi sie w hm, teraz juz nic i nie pamietam zebym cos gmerala.
dziekuje Ci bardzo za "pomocnosc"
salyk trafiony
ale co zrobic, zeby hm wyswietlal co potrzeba- nie wyswietla nic.
Napisane przez ladyPL
salyk trafiony![]()
ale co zrobic, zeby hm wyswietlal co potrzeba- nie wyswietla nic.
Po prawo masz Filter, rozwiń listę i wybierz Clear.
Witam! Podłącze się do tematu. Gram na FTP, mam Elephanta i również nie zależnie ile rozegrałbym rąk, czy to cash czy MTT nie wyświetlają mi się Statystyki.
Pojawia się jedynie u góry stolika prostokąt z napisem: "Statystyki pojawią się jak tylko ręce rozegrane przy tym stole odpowiednia ilość rąk". Ktoś może wie dlaczego tak jest i co mam z tym zrobić?
Napisane przez wojtasDK
Witam! Podłącze się do tematu. Gram na FTP, mam Elephanta i również nie zależnie ile rozegrałbym rąk, czy to cash czy MTT nie wyświetlają mi się Statystyki.
Pojawia się jedynie u góry stolika prostokąt z napisem: "Statystyki pojawią się jak tylko ręce rozegrane przy tym stole odpowiednia ilość rąk". Ktoś może wie dlaczego tak jest i co mam z tym zrobić?
piszesz w wątku związanym z HM - to dwa różne programy z różnymi interfejsami. Bardzo możliwe, że masz ustawioną minimalną liczbę, po której rozegraniu pojawią się statystyki.