Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Hud w replayerze

5 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
395 Wyświetlenia
kevONEin
PokerStrategist

Witam,

Nie wiem czemu, ale w replayerze, moje staty w hudzie obejmuja wszystkie rece z danej gry (np: Omaha Hi), pomimo ustawionego filtra na jakies stawki.

Za chiny ludowe nie umiem ustawic zeby wyswietlaly sie tylko staty z danego limitu (zakladam ze tak sie da). To samo tyczy sie popupa (caly czas mowa o replayerze) z wszystkimi statami (to na nim mi tak wlasciwie zalezy najbardziej).

A moze jest inny sposob na wyswietlenie tego kompletnego popupa ze wszystkimi statami? Mowa o TYM.

Z gory thx za pomoc.

Pozdrawiam.

4 odpowiedzi
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Z tego co wiem, to nie ma opcji aby wyświetlić swoje własne statystyki objęte filtrami, chyba, że skorzystamy z zakładki reports. W HUDzie nie ma takiej opcji i filtry ich nie obejmują (jedynie same odmiany, np. Limit, No limit, PLO).

Pozdrawiam.

kevONEin Autor wątku
kevONEin
PokerStrategist

Napisane przez imgoingtomirage
Witam.

Z tego co wiem, to nie ma opcji aby wyświetlić swoje własne statystyki objęte filtrami, chyba, że skorzystamy z zakładki reports. W HUDzie nie ma takiej opcji i filtry ich nie obejmują (jedynie same odmiany, np. Limit, No limit, PLO).

Pozdrawiam.

Przypadkowo natknalem sie na jakis temat, w ktorym znalazlem jednak rozwiazanie umozliwiajace dokladniejsze wyfiltrowanie (m.in. stawek i okresu czasu):

HUD Options -> Additional HUD Filters...

Tam mamy do wyboru z jakiego okresu czasu maja byc pokazywane staty w hudzie, czy z wszystkich limitow itp.

Pozdrawiam.

imgoingtomirage
PokerStrategist

O dzięki, tędy nie próbowałem jeszcze :D. Działa dobrze?

kevONEin Autor wątku
kevONEin
PokerStrategist