jak komuś zacznie działać proszę napisać.
Nic nie robiłem, a przy instalacji poker roomu standardowo - język angielski, ścieżki do importu i odpalanie jako administrator.
Jeśli Ci nie działa, to problem może tkwić w ustawieniach uprawień administratora. Sprawdź też, czy antywirus nie blokuje postgresql, najlepiej go wyłączyć żeby sprawdzić.
Nic z tych rzeczy, zawsze wszystko śmigało bez problemu, ścieżki zmieniłem, normalne stoły chodzą z HUDem, speed nie. Problemy typu administrator,antywirus nigdy się mnie nie tyczyły. Cóż poczekam na update HM albo przestanę tam grać, zjebali ten soft niestety.
Nie ma szans, ewidentnie coś jest spierdolone, uwierze, że to coś u mnie jak mi się tu więcej osób wpisze
Z ciekawości netbeta dzisiaj odpaliłem a tam stary soft śmiga i wszystko działa jak trzeba, więc polecam
Napisane przez Wielgosz
Z ciekawości netbeta dzisiaj odpaliłem a tam stary soft śmiga i wszystko działa jak trzeba, więc polecam
Cały czas można grać na starym sofcie, także na: Titan i Everest. Ale nie oczekiwałbym, że będzie trwało to zbyt długo.
Teraz działa (update 8424), nie zrozumieliśmy się innocent, z mojej winy jak tak teraz patrze na ten mój post, bo chodziło mi o HUDa na nowym sofcie WH
Witam.
Chyba każdy z ipokera ma taki problem. Pewnie wystarczy poszukać swoich rąk xml na dysku.
Spróbujcie tego, ale zmieńcie na swoje pokerroomy:
HM2 > Home > Site Settings > iPoker > Plus(Add folder) >
C:\Users\TwojaNazwaUżytkownika\AppData\Local\William Hill Poker\data\TwójNickZWilliamHill\History\Data
> ok > czekamy na załadowanie i po chwili HUD sam się odpali.
Tylko dodałem i HUD sam się pokazał na odpalonym stole.
To jest rozwiązanie pewnie tymczasowe. Podobno wina oprogramowania.
Podobno działa też sam odinstalowanie softu i ustawień, ale tego już nie sprawdzałem.
Pozdrawiam
...
Spróbujcie zainstalować update z tego linka - http://www.holdemmanager.com/Downloads/8424_Hm2AutoUpdate.exe