Przejdź do forum
Hud przy zmianie st...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Hud przy zmianie stolika.

12 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
294 Wyświetlenia

Witam.

Mam problem polegający na tym że gdy odpalę turniej mtt i odpali się HUD to jest wszystko dobrze aż do momentu przeniesienia na inny stolik. Wtedy hud nie "dostosowuje" się do mojego miejsca.. Nie wiem gdzie leży problem ;/

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
Orlo007
Oldschool Grinder

Masz ustawione dla preference seat oraz najnowszą wersję trackera?
Jaki room?
Ja mialem podobny problem tylko że na nowym stole wogole sie hud nie wyswietlał, aktualizacja pomogła.

Odpowiedz
Cytat
Krzysiek02
PokerStrategist

Masz ustawiony soft w języku Angielskim? U mnie na zoom-ie było tak samo zmieniłem język i jest ok.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Raczej najnowsza wersja bo kupiona niedawno. Język angielski jest. Room to pokerStars

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mam jeszcze problem z tym preference seat. Jak daje Auto center albo seat 5 na full ringowym stoliku to tak jakby się nie zapamiętywało moje ustawienie i mój hud w wyniku tego jest z mojej prawej strony..

Dodam że mam z tym problem tylko w turniejach MTT

Odpowiedz
Cytat
Orlo007
Oldschool Grinder

Ja mam ustawione to tak:
na pokerstars włączone autocenter,
w hudzie na 10 seat table: seat 5, na 9 seat table: seat 5 i na 6 seat table: seat 3
włączone enable memory grabber i zoom hud
i wszystko chodzi jak należy.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Orlo007
Ja mam ustawione to tak:
na pokerstars włączone autocenter,
w hudzie na 10 seat table: seat 5, na 9 seat table: seat 5 i na 6 seat table: seat 3
włączone enable memory grabber i zoom hud
i wszystko chodzi jak należy.

Wszystko mam tak jak opisałeś. Karty po zakończonym rozdaniu są pokazane w dobrym miejscu (mówię tu o tym takim podsumowaniu) a hud jest w pozycji "-1". Wszystko po prostu przesunięte o 1 :P

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Witaj SirDavidis,

Bez screenów trudno coś więcej doradzić. Możesz ręcznie przesunąć panele z HUD'em a następnie kliknij ikonę PokerTracker i wybierz save layout.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki za odpowiedz. Jutro rozegram turniej to postaram się jeszcze pokombinować a jak nie dam rady to porobie screeny.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witam.

Niestety dalej mam ten sam problem. Mam tak wszystko ustawione:

Spoiler

a na stoliku podczas wurnieju wygląda to tak:

Spoiler

Ma ktoś pomysł jak to naprawić? _cry:

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Wygląda na to, że wszystko jest dobrze ustawione. Czy po ręcznym ustawieniu HUD'a i z zapisaniu layout coś się zmieniło, bo nie odpowiedziałeś na to pytanie...

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Szczerze mówiąc nie zdążyłem bo odpadłem w <10 hand :P

Przepraszam że temat tak się rozwleka ale nie mam za często czasu na grę MTT a jak już gram to chciałbym mieć wszystko jak należy. Przy następnej grze zrobię jak radziłeś i zobaczymy co i jak.

Dzięki za odpowiedz.

Odpowiedz
Cytat