Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Hud problem

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
437 Wyświetlenia
Nicodem0

siema
Mój 1 problem polega na tym, że Hud przy stole na żywo nie wyświetla mi statystyk niektórych graczy, chociaż pokazuje na nich notatki, które robi notecaddy i sam kojarze ich nicki. Jak wybieram w settings--> session, to mam na nich często więcej rąk niż w trybie normal. Da się to jakoś zmienić?

Po drugie, czy jest możliwe takie ustawienie Huda, aby automatycznie przełączał się na flopie na HUd flop, na turnie hud turn? Z góry dzięki ;)
gram na ipoker

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
ktosik

Hej

Co do pierwszego problemu to ja nie spotkałem się z czymś takim, na jakim roomie grasz i jaki typ gier ?

Co do drugiego:
Jest to możliwe w sekcji HUD Options -> Site Options ale szczerze mówiąc nie sprawdzałem czy to dobrze działa.

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Nicodem0 Autor wątku
Nicodem0

Expekt poker, MTT. Na partypoker wszystko działa normalnie ;|

Odpowiedz
Cytat
Nicodem0 Autor wątku
Nicodem0

aa i czy da się jakoś zrobić tak, aby HM2 pokazał całą historię tylko z jednego turnieju?

Odpowiedz
Cytat
Masta19

Witam. Mam podobny problem z HM2 na PS- dla kilku( tych samych) graczy- znam nicki, HUD nie pokazuje statów- same kreski. W repleyerze jest po kilkaset rąk i są staty, a w Hudzie nie da sie nawet otworzyć notatek, żeby coś napisać. Mam wszystki updaty. HUD sesion tez nie pokazuje ich statów.

Odpowiedz
Cytat
dlrzz

Witam,

Napisane przez Nicodem0
aa i czy da się jakoś zrobić tak, aby HM2 pokazał całą historię tylko z jednego turnieju?

Przejdź do Reports, zaznacz po lewej na górze Tournament i przejdź do "Tournaments":

Wyświetli się Twoja lista turniejów. Klikając na jakikolwiek z nich, poniżej zobaczysz wszystkie swoje ręce po kliknięciu na przycisk "All":

Odpowiedź na główne pytanie w tym wątku znajdziecie na stronie:

http://forums.holdemmanager.com/hud-bugs/136341-hud-vs-specific-player-not-working.html

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
ktosik

Napisane przez Nicodem0
Expekt poker, MTT. Na partypoker wszystko działa normalnie ;|

Niestety nie współpracujemy z tym poker roomem - musisz w tej sprawie zgłosić się do supportu Holdem Managera.

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat