Witam ! Zainstalowałem dziś aktualizację PT4, włączam klienta i przy stołach speed nie mam HUD'a - importowanie rozdań odbywa się, ale nie wszystkie rozdania i powoli (mniej rozdań jest w PT niż w kliencie pokerowym). Przy ustawieniach mam zaznaczone "enable speed poker HUD". Na stołach normalnych HUD działa bez problemów, przy turniejach także (na razie sprawdzam tylko twistera). Ktoś miał podobny problem albo wie jak to naprawić ? dzięki i pozdrawiam
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Narzędzia pokerowe
4
Użytkownicy
0
Reakcje
687
Wyświetlenia
3 odpowiedzi
Ok, już wiem gdzie błąd - w informacji o aktualizacji było :
"Only upgrade to v4.14.10 after your iPoker site has moved to the new client otherwise "Speed Poker" will not work."
Hej,
Mam teraz małe problemy z wejściem na stronę PokerTrackera i dokładnego linku nie mogę Ci podać, ale... Gdy przejdziesz na stronę PokerTrackera i najedziesz myszką na ikonę pobierania pliku to w adresie tego linku będzie także wersja PokerTrackera, która będzie pobierana. Wystarczy ten link skopiować, wkleić do przeglądarki i zmienić końcówkę na wersję którą chcesz pobrać.
Jeśli problemem jest wersja PokerTrackera to instalacja starszej wersji powinna pomóc.
Pozdrawiam.