Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

hud na speed poker

11 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
379 Wyświetlenia

dzis kupilem hm2 i nie wiem jak ustawic by wyswietlalo mi hud na speed poker betfair. Prosze o pomoc

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
salyk
Oldschool Grinder

Witam,

HoldemManager2 nie działa poprawnie na Speed Poker w siec iPoker. Dlatego też, nie będzie on działał poprawnie na Betfair.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Kanecki
Oldschool Grinder

A co działa niepoprawnie? Grałem sporo i hud śmigał bez problemu.

Odpowiedz
Cytat
Madziunka
PokerStrategist

Napisane przez Kanecki
A co działa niepoprawnie? Grałem sporo i hud śmigał bez problemu.

+1

Odpowiedz
Cytat
vandixxx
Elite Grinder

działa

Odpowiedz
Cytat

Heja,

swego czasu problem ten rozwiązał jeden użytkownik (w tym przypadku grał na William Hill ale w końcu Ipoker to Ipoker. Niestety nie pamiętam nicka:

Ok problem został rozwiązany. W moim wypadku należało odinstalować całkowicie William Hill. Wyczyścić rejestr np. cclenarem. Następnie ściągnąć od nowa oprogramowanie z oficjalnej strony. Dzięki temu na win 7 oprogramowanie zaczęło zapisywać historie rąk. Teraz HM2 wyświetlał huda, ale nie wczytywał rąk. Należało w tym celu odpalić HM2 następnie William Hilla ---> wejść na stolik w speed poker ---> załączyć okienko HM2 z zakładek wybrać Active Session poniżej wybrać "table finder" i przeciągnąć krzyżyk na stolik speed. Od tego momentu działa wszystko na win7, nie sprawdzałem na xp, ale podejrzewam, że też by zadziałało.

Spróbuj tego, może zacznie śmigać. Dodam, że jeszcze przed formatem kompa mi również działał HUD na Speed Poker. Teraz jeszcze nie testowałem.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
yoovan
PokerStrategist

Możliwe, że nadal kolejność włączania softów jest ważna. Najpierw HM, później room.

Odpowiedz
Cytat
Kanecki
Oldschool Grinder

u mnie warunek był taki aby pokerroom włączać z uprawnieniami administratora

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

jak wlaczyc te uprawnienia administratora w xp?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

zrobilem tak, hud sie pojawia, ale sie nie updatuje

Odpowiedz
Cytat
Kanecki
Oldschool Grinder

Prawym przyciskiem myszy na ikonke i wybierasz opcję "uruchom jak administrator". Generalnie to hm2 uprzedza mnie, ze może działać niepoprawnie jeśli pokerroom nie jest odpalony jako administrator (wyskakuje mi to tylko jeśli pokeroom jest odpalany później niż hm2, albo na odwrót - nie pamiętam).
Jak to się nie updatuje? Wyświetla się tylko "waiting for hands" i nie wyświetla rąk i statów czy jak?

Odpowiedz
Cytat