Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

hud

15 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
503 Wyświetlenia

witam, mam normalnie ustawione hud pod starsy, statystyki wyświetlały mi się przez cały czas prawidłowo (pod odpowiednim graczem) odpalam sobie zooma, klikam, klikam, wszystko jest w porządku, a nagle statystyki zaczynają mi się pojawiać nie pod tymi graczami co trzeba, zaczyna się najpierw na jednym stole później na kolejnych, najpierw dwóch graczy ma zamienione statystyki, później cały stół i się miesza na wszystkich. Mam odpowiednio ustawione "preferred seatong" w PT3 i do tej pory nie miałem problemów z tym. Problem zaczął mi sie dopiero dzisiaj jak nagrywałem film w camtasi, a teraz nawet jak mam ją wyłączoną to i tak sytuacja się powtarza.

Odpowiedz
Cytat
14 odpowiedzi
casper1011

ten sam problem pojaił sie dziś i u mnie tyle ze na PT4

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

i co dalej tak masz czy już się naprawiło?

Odpowiedz
Cytat
casper1011

teraz kombinuje z database housekeeping itp troszke mi to zajmie powiadomie o efekcie

Odpowiedz
Cytat
stekubuk

Podpinam się pod problem, też mi dzisiaj statystyki na zoomie po przeskakiwały na inne miejsca. Jeszcze coś mi się ubzdurało i próbowałem ręcznie to ustawiać i chyba tylko bardziej "zkiepiściłem". Wie ktoś jak sobie z tym poradzić czy może samo minie?

Na innych stolikach ( non turbo i MTT ) hud działa bez zarzutu. ;)

Odpowiedz
Cytat
casper1011

housekeeping nie podziałał problem jest nadal

kraada
We are aware that there were changes this morning that resulted in things not working properly for some people; we are seeing this on our end and are currently working on a fix.

z forum PT raczej trzeba czekać na poprawki

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Witajcie,

Rzeczywiście po dzisiejszym restarcie serwerów na PokerStars występują problemy z działaniem HUD-a na Zoomie. Twórcy PokerTrackera zdają sobie z tego sprawę i pracują nad rozwiązaniem tego problemu. Problem występuje także w PT4.
Gdy będę wiedział coś więcej, dam znać. W każdym razie ten problem jest powszechny i sami nic nie zdziałacie. Trzeba czekać :(

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

a mają zamiar naprawić to w tym roku? ^^

Odpowiedz
Cytat
stekubuk

Jedno dobre, że problem jest globalny więc powinni się szybko uwijać. :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

mówcie co chcecie mi dalej nie działa...

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Hej rotfl013,

Aktualizacja do PT4 rozwiązująca ten problem już się ukazała. Niestety, ciągle nie ma aktualizacji dla PT3 :(

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ehh takie zycie... a powiedz mi, bo wykupiłem tylko licencje na Pt3, ale gdy w chodzę w swoje kody rejestracyjne do trackera to mam również podany kod to PT4, to znaczy, że moge działas również na PT4 czy ten kod jest tylko na jakiś czas? dodatkowo mam przy nim taką notkę:

Holdem
Issued on Jun 20, 2012 04:16AM
Expired on Aug 11, 2012 06:59PM

Odpowiedz
Cytat
dragoste

Witam,

Expired on Aug 11, 2012 06:59PM

To zapewne kod do publicznej bety, który już wygasł, ponieważ etap publicznych testów beta się zakończył.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

nie wiem czy to ja jestem jakiś lewy czy znowu hud na zoomie nie działa?

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Hej rotfl013,

Dwa dni po wydaniu uaktualnienia do PT3 znowu nastąpiły zmiany po stronie PokerStars i jest potrzebny kolejny update :(
Do PT4 już się ukazał, do PT3 jeszcze nie.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat