Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

HoldemManager2

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
325 Wyświetlenia
gwmar

Witam, nabyłem dzis HoldemManagera 2. Mam pytanie, czy da się w jakiś sposób grać na jedynce, jeśli ma się serial number z dwójki tylko?

A jeśli nie, to jak skonfigurować huda? Nie wyświetla mi okienek ze statystykami graczy, mimo że mam zaznaczone 'start Hud'. Ogólnie mnóstwo opcji i cięzko to ogarnąć. Proszę o pomoc.

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
dragoste

Witam,

przenoszę do odpowiedniego działu.
Tutaj szybciej otrzymasz odpowiedź. ;)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Z tego co wiem to się nie da. Jeśli chodzi o Huda to teraz jestem w pracy i nie mam jak podejrzeć , ale można przekopiować z HM1 ustawienia. Do wielkich bystrzaków nie należę, mi się udało także popatrz nie ma problemu z ustawieniem Huda. ;)

Odpowiedz
Cytat
gwmar Autor wątku
gwmar

Właśnie jak próbuje przekopiować i chce importować mój stary konfig to pisze mi 'not found'. Jakieś pomysły?

Odpowiedz
Cytat
mko101

Hej.

Ja mialem podobna sytuacje ze dwa dni temu. Okazalo sie, ze moj kod seryjny byl scammem i napisalem do supportu, czy jest jakas mozliwosc zebym mogl kupic kod do pierwszej wersji. Zaproponowali mi, ze jesli kupie HM2, to dadza mi 180 dniowego triala na jedynke, i umowy dotrzymali ;)

Takze, napisz do supportu i powiedz, ze dopiero kupiles HM2, ale twoj komp nie wyrabia i czy jest jakas mozliwosc, zebys mogl uzywac HM1.
Powodzenia.

Odpowiedz
Cytat
gwmar Autor wątku
gwmar

Tylko, że hud powinien działać nawet na trialu. Serial number nie ma tu chyba znaczenia. Tymbardziej dziwi mnie , że nie moge zaimportować konfiga z HM1.

Odpowiedz
Cytat
salyk

Napisane przez gwmar
Tylko, że hud powinien działać nawet na trialu. Serial number nie ma tu chyba znaczenia. Tymbardziej dziwi mnie , że nie moge zaimportować konfiga z HM1.

Jak chcesz config importować to w HUD Options wybierz Impot 1.0 - ta opcja służy do importu konfiguracji z HM1

Odpowiedz
Cytat