Ma ktos ta wersje hma? Oprócz tego ze mozna grac max nl50 to czym sie rózni od pro version? Poki co gram nl10 wiec do nl100 jescze daleko i chyba mi sie nie opłaca brac pro, chyba że ta wersja jest okrojona jeszcze w jakis istotny sposób.
Wszystko ma co potrzeba, limit jest nałożony na to co w opisie, który przeczytałeś.
Osobiście jak na razie mi właśnie taki wystarcza. Jak uznam, że mam już wyższy skill to wtedy przyjdzie czas na full`a.
Pozdrawiam
A poszukaj jeszcze po okolicy na PS, bo jak pamiętam to była jeszcze jakaś promocja (chyba rabat i jakieś dodatkowe punkty strategy) za zakup HM`a 2 powiązanego z PS. Nie wiem czy jeszcze jest coś takiego ale sprawdzić warto.
Napisane przez Ziro75
A poszukaj jeszcze po okolicy na PS, bo jak pamiętam to była jeszcze jakaś promocja (chyba rabat i jakieś dodatkowe punkty strategy) za zakup HM`a 2 powiązanego z PS. Nie wiem czy jeszcze jest coś takiego ale sprawdzić warto.
Z tego co pamiętam to była promocja tylko dla iluś pierwszych osób.
A co do small stakes to chyba szkoda kasy skoro pełna wersja jest droższa o 30$.
Cześć
Wątek przeniosłem do odpowiedniego działu i tak jak napisali koledzy poza ograniczeniem limitu nie ma żadnych różnic w funkcjonalności pomiędzy wersjami small stakes i pro.
Co do promocji na zakup HM2 niestety już się skoczyła.
pozdrawiam