Przejdź do forum
HM2 Small Stakes V...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

HM2 Small Stakes Version

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
548 Wyświetlenia
Harappa

Ma ktos ta wersje hma? Oprócz tego ze mozna grac max nl50 to czym sie rózni od pro version? Poki co gram nl10 wiec do nl100 jescze daleko i chyba mi sie nie opłaca brac pro, chyba że ta wersja jest okrojona jeszcze w jakis istotny sposób.

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Ziro75

Wszystko ma co potrzeba, limit jest nałożony na to co w opisie, który przeczytałeś.
Osobiście jak na razie mi właśnie taki wystarcza. Jak uznam, że mam już wyższy skill to wtedy przyjdzie czas na full`a. ;)
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Harappa Autor wątku
Harappa

Ok to biore tego. Dzieki bardzo

Odpowiedz
Cytat
Ziro75

A poszukaj jeszcze po okolicy na PS, bo jak pamiętam to była jeszcze jakaś promocja (chyba rabat i jakieś dodatkowe punkty strategy) za zakup HM`a 2 powiązanego z PS. Nie wiem czy jeszcze jest coś takiego ale sprawdzić warto.

Odpowiedz
Cytat
maklakiewicz

Napisane przez Ziro75
A poszukaj jeszcze po okolicy na PS, bo jak pamiętam to była jeszcze jakaś promocja (chyba rabat i jakieś dodatkowe punkty strategy) za zakup HM`a 2 powiązanego z PS. Nie wiem czy jeszcze jest coś takiego ale sprawdzić warto.

Z tego co pamiętam to była promocja tylko dla iluś pierwszych osób.

A co do small stakes to chyba szkoda kasy skoro pełna wersja jest droższa o 30$.

Odpowiedz
Cytat

[wyedytowano]

// regulamin zabrania handlu licencjami na forum - ktosik

Odpowiedz
Cytat
ktosik

Cześć

Wątek przeniosłem do odpowiedniego działu i tak jak napisali koledzy poza ograniczeniem limitu nie ma żadnych różnic w funkcjonalności pomiędzy wersjami small stakes i pro.

Co do promocji na zakup HM2 niestety już się skoczyła.

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat