Przejdź do forum
HM2 instalacja aktu...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

HM2 instalacja aktualizacji

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
178 Wyświetlenia
marecky3
PokerStrategist

Witam,

mam problem z instalacją aktualizacji HM2 pod systemem WIN XP. Pojawia mi się komunikat, że mam uruchomić instalator jako użytkownik z uprawnieniami administratora. Mam ustanowionego tylko jednego użytkownika (jako administrator). Nie miałem wcześniej takich komunikatów i wszystko instalowało się bez problemów.
pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi

Hej marecky3,

kliknij PPM na instalator, daj Właściwości i tam zaznacz żeby się uruchamiało jako administrator. Wtedy powinno już normalnie śmigać.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
marecky3 Autor wątku
marecky3
PokerStrategist

Hej Vestelth,
pod XP chyba nie działa to tak prosto :) sprawdzałem już tam wszystko co się da. Problem był chyba z pakietem antywirusowym - blokowała chyba jakoś uprawnienia. Instalację udało się w końcu uruchomić i w końcu rozwiązało to problem, w którym też dawałeś wsparcie (problem z aplikacją LicensingIPCTester ) oraz braku HUDa na stołach speed (WINNER). Jak wczytałem się w informację co naprawia była tam łatka na braku HUDa na stołach speed pod XP. Tak więc spędziłem sporo czasu na walce z sprzętem, gdy problem był chyba po stronie HM2.

Ale i tak dzięki za pomoc :)

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Cieszę się w takim razie, zarówno z faktu że rozwiązałeś problem, jak i z tego że korzystałeś z innych, podobnych tematów (co polecam każdemu!).

Zawsze do usług i również pozdrawiam :fdrink

Odpowiedz
Cytat