Save layout wcale nie pomaga, dalej muszę na każdym dosłownie stoliku przesuwać ręcznie huda na odpowiednie miejsce dla odpowiednich graczy
Czy oprogramowanie PokerStars jest w wersji ENG?
Napisz dokładnie co robisz aby ustawić HUDa.
Oczywiście,że jest. Zmieniałem język już dawno. Co robie? Hud gracza a przesuwam w miejsce gracza d, Hud gracza b w miejsce gracza e, hud gracza e w miejsce gracza b i tak ze wszystkimi musze je po prostu ręcznie przesuwać bo wszystkie mam w nieodpowiednich miejscach. Ustawione mam auto-center w pt4 i w pokerstars
Tylko samo ustawienie stolików na stole nie wystarczy. Musisz jeszcze zapisać zmiany na stoliku na którym ustawiłeś HUDa, o czym wcześniej wspomniałem.
Zapisuje. I co każdy z osobna mam ustawiać i zapisywać? W trakcie rozdań to niemożliwe zanim je ustawie włącza mi się timebank i sit out zanim sie doszukam którego huda w które miejsce przesunąć.
/ 2 stoliki na górze z lewej i jeden pod nimi, tak właśnie mam rozwalony hud przypisany do różnych graczy a podstawiony pod innych. Trochę mały obrazek ale jak się przyjrzysz zobaczysz. I tak na 18 stołach . O dziwo w turniejach mam wszystko na swoim miejscu
tak samo włączam analizę rozdania w pokerstars i wgl jakieś hudy graczy których nie ma na stole się pojawiają:
Napisane przez Vedevip
Trochę mały obrazek ale jak się przyjrzysz zobaczysz. I tak na 18 stołach . O dziwo w turniejach mam wszystko na swoim miejscu
Napisałem wcześniej jak wyłączyć zmniejszanie obrazków na IS, niestety na tych nic nie widać...
Jeśli w turniejach wszystko działa to znaczy, że nie zaznaczyłeś autocenter dla gier cashowych.
Jeśli tak zrobiłeś to niestety nie jestem w stanie już Ci pomóc. Najlepiej będzie jak skontaktujesz się z supportem PT4.
Pozdrawiam.
Naprawiłem to w następujący sposób: usunąłem preferowane miejsca w pt4 i pokerstars i ustawiłem tylko auto-center
dzięki za cierpliwość Skibcio najlepszy adminie ps