Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

HM2 i NOTATKI

5 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
464 Wyświetlenia
CzarnaOwca82
PokerStrategist

Witam.

Mam 2 pytanka z różnej beczki ale nie chcąc zakładać 2 wątków pozwoliłam sobie umieścić obydwa tu.Jak ktoś mógłby podpowiedzieć to byłoby fajnie,mianowicie:

- noszę się z zamiarem zakupu HM2(wypróbowane zostały HM2 i PT4 wersje próbne i skłaniam się ku HM) czy jeśli zakupię wersję SMALL STAKES za ~60 baksów to jeśli będę chciała dokupić FULL to dopłaca się różnicę czy trzeba wyłożyć całą kwotę w wyskośći ~100$

- a druga kwestia tyczy się notatek,nie nadążam ich robić podczas sesji(tracę koncentrację) w jaki sposób Wy to robicie po sesji?nie zamykacie wszystkich stołów i przeglądacie wszystkie ręce poprzez przewijanie czy macie jakiś inny szybszy bardziej prosty sposób?

Dzięki z góry;)

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
innocent2102
PokerStrategist

Witaj,

koszt upgrade'u do wersji PRO to ~40$. Na jakim roomie grasz? Na PokerStars zawsze włączałem poprzednie rozdanie i w wolnym czasie robiłem notkę na gracza. Na innych roomach dodaje notatki w HM2 klikając w ten notatnik:

Jeśli nie zdążyłem, to odpalałem po prostu rozdanie w replayerze przez HM'a

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
CzarnaOwca82 Autor wątku
CzarnaOwca82
PokerStrategist

No to dobrze że można zrobić upgrad,w takim razie spokojnie mozna kupić SMALL STAKES na początek.
Gram na PS-ie tylko zooma a wiadomo jak tam dynamiczna jest gra i po prostu nie nadążam ze wszystkim.
Mam odpalony notatnik z NOTE CADDY ale nie wiedziałam że można robić notki w replayerze.To jest właśnie to czego szukałam,można wtedy spokojnie przejrzeć sesję i zrobić odpowiednie notki.WIELKIE DZIĘKI ZA PODPOWIEDŹ :sdrink

A czy te notatki zapisują się w jakimś folderu?

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

Notatki są zapisywane oddzielnie w bazie PostgreSQL. Żeby je zachować, należy zrobić backup bazy.

Odpowiedz
Cytat
CzarnaOwca82 Autor wątku
CzarnaOwca82
PokerStrategist

Witam ponownie

Czy da się sprawdzić w HMie jakiej treści i na jakich przeciwników te notatki zrobiliśmy?
Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego gdy grając sesje na P* włączając wynik ostatniego rozdania nie mam opcji zrobienia notki do note caddy?Grając zooma wszystko szybko przeskakuje i nie da rady zrobić adnotacji inaczej

Odpowiedz
Cytat