Przejdź do forum
[HM2] Brak statysty...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[HM2] Brak statystyk

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
264 Wyświetlenia
xBLAZOx
Poker Player

Witam

Od razu mówię że nie miałem wcześniej styczności z tego typu programem i szukałem również rozwiązania na forum ale niestety nie znalazłem. Jest to tez wersja trial 30 dniowa narazie nie chcę kupować programu w ciemno.

Chodzi mi o to że jak odpalam HM i odpalam soft Party Poker to nie wyświetlają mi statystyki. Wchodzę na stół czekam kilka minut i dalej nic. Wyświetla mi tylko "Waiting for Hands"

Oto screen:

.html

Nie wiem jak zrobić aby automatycznie wyskakiwały staty. Ustawiłem miejsce w którym chcę siedzieć importowałem Hand History wybrałem pokerroom.

Proszę o pomoc.

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
kaesen42
Oldschool Grinder

po 1. zainstaluj soft PP w jezyku angielskim.

Odpowiedz
Cytat
xBLAZOx Autor wątku
xBLAZOx
Poker Player

Nic to nie daje.

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Witam,

czy ręce są poprawnie importowane do trackera?
Czy ustawiłeś w HoldemManagerze ścieżkę, gdzie zapisywane są handhistory z PartyPoker?
Tutaj masz więcej informacji, jak poprawnie skonfigurować HoldemManagera pod PartyPoker:
http://hm2faq.holdemmanager.com/questions/701/Party+Poker

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
xBLAZOx Autor wątku
xBLAZOx
Poker Player

Jest to tak ustawione.

A w HM2 jak powinienem to wszystko ustawić. Oglądałem filmik z pokerstrategy ale tam głównie były wytłumaczone róznice między HM a HM2 ale ustawienia miałem wydaje mi się takie same jak na filmiku.

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez xBLAZOx
Jest to tak ustawione.

A w HM2 jak powinienem to wszystko ustawić. Oglądałem filmik z pokerstrategy ale tam głównie były wytłumaczone róznice między HM a HM2 ale ustawienia miałem wydaje mi się takie same jak na filmiku.

Na dole linka, który Ci podałem, miałeś link do tego jak ustawić to w HM:
http://hm2faq.holdemmanager.com/questions/91/Options+%7B47%7D+Hand+Importing+%7B47%7D+Auto+Import+Folders

Odpowiedz
Cytat