Witam
Jak w tytule nie dziala mi HUD.
HM importuje rece, wykrywa stoly ale HUDa ani widu ani slychu.
Z gory dziekuje za pomoc.
Witam,
jaką masz wersję HM?
Co grasz?
Czy masz soft w języku angielskim?
Pozdrawiam
HM Manager Professional 1.11.02b
Gram glownie HU SNG i jakies tam inne sng jak STT ,eventualnie turki.
Soft w jezyku angielskim
edit. wlasnie zauwazylem ,ze zgrywa pliki ale nie zgrywa rak i wszytskie stoly widzi jako 0/6 players
Napisane przez zagi11
HM Manager Professional 1.11.02b
Zaktualizuj koniecznie Holdem Managera do najnowszej wersji i daj znać czy to pomogło.
Pozdrawiam
Napisane przez zagi11
edit. wlasnie zauwazylem ,ze zgrywa pliki ale nie zgrywa rak i wszytskie stoly widzi jako 0/6 players
To będzie wyświetlało zawsze, nawet jeśli folder do importu rąk nie jest ustawiony.
Sprawdź w Reports czy wyświetlają się zagrane przez Ciebie ręce?
nie wyswietlaja, nawet nie znajduje nazwy mojego gracza
inna sprawa ze rece z ipoker sa zapisywane jako xml a z pokerstars jako txt
nie wiem czy to ma jakis zwiazek ale ipoker dziala mi bez zarzutu
Napisane przez pavendus
w pokerstars wybierz żądania/historia rozdań i wybierz język angielski
jak juz pisalem wczesniej mam ustawiony angielski
No to mnie zmyliłeś w pierwszym poście, bo jak widać HM nie importuje rozdań
Wykonaj to:
http://faq.holdemmanager.com/questions/6/Poker+Stars+Setup
Wskaż odpowiednie ścieżki i sprawdź czy coś pomogło
Pozdrawiam
Wklej screena z HM, gdzie masz ustawione ścieżki do importowania rozdań.
Uruchom AutoImport i sprawdź folder Poker Stars, gdzie są zapisywane rozdania, co się dzieje z plikami?
Możesz również spróbować na czas gry wyłączyć Antyvirusa i Firewalla - zobacz czy coś pomoże.
Pozdrawiam
Siema.
Poradziłeś sobie jakoś? Mam ten sam problem :/
Foldery poustawiane, rece sie zapisują, a table finder pokazuje 0/10 players, 0% vpiv, 0 WON i 0 hands. HUDa oczywiscie ani widu, ani slychu. Na ftp mam to samo, natomiast na 888 wszystko jest juz ok.
Wersja HM'a to 1.12.10b
Napisane przez salyk
Wklej screena z HM, gdzie masz ustawione ścieżki do importowania rozdań.Uruchom AutoImport i sprawdź folder Poker Stars, gdzie są zapisywane rozdania, co się dzieje z plikami?
Możesz również spróbować na czas gry wyłączyć Antyvirusa i Firewalla - zobacz czy coś pomoże.
Pozdrawiam
sciezka:

najpierw zapisywane sa tutaj:

a pozniej tutaj:

wylaczenie antyvira i firewalla nic nie zmienia
Screeny teraz robiłeś?
Napisane przez zagi11
po aktualizacji jak u SmudySpoiler
bez zmian
Bo jak tak, to nie zaktualizowałeś Holdem Managera. Pamiętaj, aby podczas aktualizacji go wyłączyć.
wprowadz recznie sciezke dostepu uwzgledniajac katalog z twoim nickiem na starsach . Na screenie widze tylko "hand history" a powinno bys jeszcze "/twoj nick". u mnie tez tak bylo i po tej zmianie HUdzik
Napisane przez pzareba
wprowadz recznie sciezke dostepu uwzgledniajac katalog z twoim nickiem na starsach . Na screenie widze tylko "hand history" a powinno bys jeszcze "/twoj nick". u mnie tez tak bylo i po tej zmianie HUdzik
jest ustawione + subfolders co oznacza podkatalogi
ale na wszeliki wypadek zobilem jak mowisz i nic to nie zmienia
Napisane przez salyk
Screeny teraz robiłeś?Napisane przez zagi11
po aktualizacji jak u SmudySpoiler
bez zmian
Bo jak tak, to nie zaktualizowałeś Holdem Managera. Pamiętaj, aby podczas aktualizacji go wyłączyć.
zapewniam cie ze byl updatowany , przy wylaczonym programie
jest jescze jedna opcja spróbuj po rozegraniu kilku rak zaimportowac je manualnie z folderu . jak HM je zaczyta to powinienes juz znalkezc przynajmniej swoj nick i te rece na statach , hud tez wtedy powinien juz zadziałac. Tez mialem problemy z hudem i pamietam ze meczylem sie pare godzin ale poszlo. jakbym sobie jeszcze cosik przypomnial to napewno dam znac.Fakt ze na screenach masz wersje 1.11 a na tej hud nie chodzi !!!. musisz miec 1.12
Napisane przez pzareba
jest jescze jedna opcja spróbuj po rozegraniu kilku rak zaimportowac je manualnie z folderu . jak HM je zaczyta to powinienes juz znalkezc przynajmniej swoj nick i te rece na statach , hud tez wtedy powinien juz zadziałac. Tez mialem problemy z hudem i pamietam ze meczylem sie pare godzin ale poszlo. jakbym sobie jeszcze cosik przypomnial to napewno dam znac.Fakt ze na screenach masz wersje 1.11 a na tej hud nie chodzi !!!. musisz miec 1.12

to jest moj ostatni update , jak widac wersja 1.12 , nie wiem czemu tam wciaz widnieje 1.11
czy to sie w ogole zmienia ,czy tylko pokazuje moja podstawowa wersje instalowana na poczatku?