Witam, po raz kolejny mam problem z HM1. Jak na poker770 hud się w miarę łatwo ustawił, to na full tilt poker go po prostu nie ma.
Turnieje mi trackuje i mam je w programie zapisane, ale nie widzę tej ważnej zabawki na stolikach
Witam, po raz kolejny mam problem z HM1. Jak na poker770 hud się w miarę łatwo ustawił, to na full tilt poker go po prostu nie ma.
Turnieje mi trackuje i mam je w programie zapisane, ale nie widzę tej ważnej zabawki na stolikach
Witaj, DiableMarseillais .
Zacznijmy od kilku pytań
Czy ustawiłeś język angielski w FTP?
Czy ustawiłeś zapisywanie rąk w FTP i wprowadziłeś poprawnie ścieżki do historii rozdań w Holdem Managerze?
Czy uruchamiasz programy jako administrator?
1. FTP mam po angielsku
2. Zrobiłem analogicznie jak ustawiałem w poker770
3. program jest jako administrator, nic nie zmienialem prócz przenosić na inny room
Ok, powiedz, proszę, jakiej wersji Holdem Managera 1 używasz?
Jeśli innej niż 1.13.02 to tutaj masz linka do aktualizacji:
mam ptanie czy jest jakos std haslo administratora?mam nie swojego kompa a nie moge hm odpalic jako administrator zeby poprawnie dzialal na zoomie.Będe wdzieczny za pomoc
Witaj, Andrzej1960.
A jakiego systemu operacyjnego używasz (bo domyślam się, że o to chodzi)?
Tutaj masz porady, jak zresetować hasło administratora w systemie Windows 7
Pozdrawiam.
siemka dzieki ze krtos sie zainteresowal uzywam windows xp a problem polega na tym ze chce wlaczyc hm1 jako administrator a komp jest nie moj dostalem go i nie znam hasla a podejrzewam ze jest jakies standardowe stad moje pytanie
Ale hasła do czego? To, które podaje się w czasie instalacji systemu?
Musisz sobie pogooglować, bo widzę, że tematów jest sporo, a nie mam możliwości przetestowania, który sposób działa.
Przykładowy film z YT:
Pozdrawiam.