Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] HM - turnieje

17 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
952 Wyświetlenia
Bono1987
Oldschool Grinder

WItam,
Mam problem mały z HM i turniejami. Mam wersję PRO więc wszystko powinno śmiagać.... A więc tak, ręcę mi czyta podczas gier HU SNG, ale nie wyświetla HUDA i w Results nie mam żadnych turnieji?? Może jest tak jak z cashówkami, że trzeba ileś rąk rozegrać ?? Ale tam przynajmniej wszystko miałem oprócz HUDA przez pierwszy tysiąc rąk.... Miał ktoś podobny problem ??

16 odpowiedzi

Witaj,

na forum już wiele razy był poruszany ten temat :)

HM a P*
HM a turnieje

Bono1987 Autor wątku
Bono1987
Oldschool Grinder

Dzięki :D
Wszystko zrobiłem. TZn. prawie wszystko... :/ Hud działa elegancko. Ale nie mam żadnych turnieji w results nie wiem dlaczego :/

Upewnij się że nie masz ustawionych żadnych filtrów (clear all filters) oraz że wyświetlają Ci się "all hands" :D

Bono1987 Autor wątku
Bono1987
Oldschool Grinder

TO robiłem po 10 razy..... Nie wiem o co chodzi... :/ Napisałem do supportu managera. Może coś poradzą....

Dziwna sprawa , jeśli HUD działa ok to rozdania sa napewno zaimportowane poprawnie . Wrzuć screena z zakładki "Tourney" może coś się uda wypatrzeć :)

Bono1987 Autor wątku
Bono1987
Oldschool Grinder

Mam nadzieję, że coś Ci się uda znaleść, bo mnie to trochę irytuje jednak :/

Rozumiem że grasz w Omahe te turniej więc ustawienie Omaha jest ok , spróbuj zmienić w #players : 2 to 40 000 może tu tkwi błąd:)

chodzi mi o #players które jest pod buy-in

Bono1987 Autor wątku
Bono1987
Oldschool Grinder

Tak gram w omahe. Ale dalej nic :/ A z managera nie odpisują.... ehhh :/

Zobaczyłem tam jeszcze że masz koło "Run report" ustawione daily ... spróbuj zmienić na maksymalny zakres i kliknąć run report :D już szukam czego można :P

Bono1987 Autor wątku
Bono1987
Oldschool Grinder

Dalej nic niestety...... Jak miałem jeszcze wersję trialową i grałem na mansionie normalnie mi pokazywało wykres ..... NIe wiem dlaczego tutaj są jakieś problemy :/

Masz dodane Hero names z poker roomu na którym grasz?

Zakładka HUD options -> Hero names

i sprawdź czy nick który widzimy na zdjęciu 'Player' Bonoo1987 to nick z FTP?

Bono1987 Autor wątku
Bono1987
Oldschool Grinder

NIe miałem dodanego hero name. Ale niestety to nic nie zmieniło :/ A ten nick to oczywiście z FTP...

A czy twoja historia rozdań na FTP ma wybrany język angielski? HM nie będzie czytał HH jeżeli masz tam ustawiony język polski. Jeżeli tam masz polski i zmienisz to musisz zagrać trochę i dopiero po iluś rozdaniach się wyświetli.

Bono1987 Autor wątku
Bono1987
Oldschool Grinder

Już wszystko działa :D Odinstalowałem i zainstalowałem od nowa :D :D CHyba coś z HH jednak było nie tak, bo 3 turnieje mam teraz tylko w historii ..... Ale już wszystko działa w 100% więc się cieszę :D

Bardzo się cieszę :) !

Nice,

Enjoy!