WItam,
Mam problem mały z HM i turniejami. Mam wersję PRO więc wszystko powinno śmiagać.... A więc tak, ręcę mi czyta podczas gier HU SNG, ale nie wyświetla HUDA i w Results nie mam żadnych turnieji?? Może jest tak jak z cashówkami, że trzeba ileś rąk rozegrać ?? Ale tam przynajmniej wszystko miałem oprócz HUDA przez pierwszy tysiąc rąk.... Miał ktoś podobny problem ??
Dzięki
Wszystko zrobiłem. TZn. prawie wszystko... :/ Hud działa elegancko. Ale nie mam żadnych turnieji w results nie wiem dlaczego :/
Upewnij się że nie masz ustawionych żadnych filtrów (clear all filters) oraz że wyświetlają Ci się "all hands"
TO robiłem po 10 razy..... Nie wiem o co chodzi... :/ Napisałem do supportu managera. Może coś poradzą....
Dziwna sprawa , jeśli HUD działa ok to rozdania sa napewno zaimportowane poprawnie . Wrzuć screena z zakładki "Tourney" może coś się uda wypatrzeć
Rozumiem że grasz w Omahe te turniej więc ustawienie Omaha jest ok , spróbuj zmienić w #players : 2 to 40 000 może tu tkwi błąd:)
chodzi mi o #players które jest pod buy-in
Zobaczyłem tam jeszcze że masz koło "Run report" ustawione daily ... spróbuj zmienić na maksymalny zakres i kliknąć run report
już szukam czego można
Dalej nic niestety...... Jak miałem jeszcze wersję trialową i grałem na mansionie normalnie mi pokazywało wykres ..... NIe wiem dlaczego tutaj są jakieś problemy :/
Masz dodane Hero names z poker roomu na którym grasz?
Zakładka HUD options -> Hero names
i sprawdź czy nick który widzimy na zdjęciu 'Player' Bonoo1987 to nick z FTP?
NIe miałem dodanego hero name. Ale niestety to nic nie zmieniło :/ A ten nick to oczywiście z FTP...
A czy twoja historia rozdań na FTP ma wybrany język angielski? HM nie będzie czytał HH jeżeli masz tam ustawiony język polski. Jeżeli tam masz polski i zmienisz to musisz zagrać trochę i dopiero po iluś rozdaniach się wyświetli.
Już wszystko działa
Odinstalowałem i zainstalowałem od nowa
CHyba coś z HH jednak było nie tak, bo 3 turnieje mam teraz tylko w historii ..... Ale już wszystko działa w 100% więc się cieszę