Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] HM problem z HUD`em

10 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
558 Wyświetlenia
Comar666

Witam

mam problem z HUDem HM chodzi mianowicie o to ze auto import jest wlaczony wszystko dziala w programie na bierzaco moge ogladac statystyki ale HUD dziala tylko przez 6 pierwszych rozdan a pozniej sie zawiesza i juz nie aktualizuje... Czy ktos wie jak to naprawic?

9 odpowiedzi
ktosik

może zrób update do najnowszej wersji 1.09 beta 40

Comar666 Autor wątku
Comar666

teraz wogole nic mi sie nie wyswietla i nie wiem co robic :/

Sterwor

Ja tez mialem ten problem swego czasu i wiem ze jest jakies rozwiazanie, poszukaj na innym forum tam znalazlem ta odpowiedz ale w tym momencie nie pamietam jak to sie naprawialo :)

Comar666 Autor wątku
Comar666

gdyby ktos jeszcze kiedys szukal rozwiazania to w moim przypadku trzeba bylo wylaczyc kontrole kont uzytkownikow

Tomislawking

Napisane przez Comar666
gdyby ktos jeszcze kiedys szukal rozwiazania to w moim przypadku trzeba bylo wylaczyc kontrole kont uzytkownikow

Mógłby ktoś napisać jeszcze jak to dokładnie zrobić?

salyk

Tomislawking, jeśli chodzi o wyłączenie kontroli kont użytkowników robisz to w:

panel sterowania -> konta użytkowników -> i tam na dole powinno być opcja pozwalająca na włączenie/wyłącznie kontroli kont użytkowników.

Pozdrawiam.

Tomislawking

Nie widzę tam takiej opcji (używam Windows XP). Możesz podać jakieś dokładniejsze instrukcje?

salyk

Napisane przez Tomislawking
Nie widzę tam takiej opcji (używam Windows XP). Możesz podać jakieś dokładniejsze instrukcje?

To, co wyżej podałem dotyczy Visty. Szczerze to nawet nie wiem czy kontrola kont użytkowników jest w XP ?(
F1 w windowsie i wpisz hasło "kontrola kont użytkowników" to będzie wiadome czy tam jest.

Pozdrawiam

Comar666 Autor wątku
Comar666

Mam nowy problem z HM`em a mianowicie nie wyswietla mi huda ale tylko w sng i turniejach czy ktos sie moze juz z tym spotkal