Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Musze Was zmartwić moje posty na temat HM i problemów z nim związanych będą się pojawiać regularnie
Gram na Party i pierwszy problem już rowiązałem (a właściwie rowiązał za mnie lukasz728 - pozdro), ale przybył kolejny.
Mianowicie hud zapamiętuje ustawiania z konkretnego stolika i na innych gdzie siędzę na innej pozycji staty w ramce nie są przyporządkowane do konkretnych osób (na przykład staty kolesia z góry mam na samym dole) i moje pytanie jest proste jak zrobić, żeby to ustawić raz a porzadnie (dodam że jak przesuwam staty na jednym stoliku to to przesuwają się na wszytskich).
Drugie pytanie jest odnoście wielkiej czarnej badziewnej ramki na środku chce ją po prostu wyłączyć.
Za pomoc serdecznie dziękuję. Pozdro
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Narzędzia pokerowe
2
Użytkownicy
0
Reakcje
527
Wyświetlenia
1 odpowiedź
Witam
Musisz na party ustawić miejsce przy stoliku. Oznacza to mniej więcej tyle, iż niezależnie gdzie będzie wolne miejsce, stolik obróci się tak, że będziesz siedział we wskazanym miejscu.
Zaloguj się na PP. Wejdź w Ustawienia - opcje stolika. W opcjach stolika jest kilka zakładek. Tam wybierz - Miejsce przy stoliku. Jeśli statystyki nadal są przesunięte to zmień miejsce tak aby wszystko się pokrywało.
Co do czarnej ramki to może troszkę sprecyzuj gdzie się dokładnie pojawia i czy jest pusta. Jedyne co mi na myśl przychodzi to ramka w której można ustawić VpIp stołu, wygrana graczy, itp.
Zapraszam do moich problemów z HM :P. Może coś poradzisz.
Hold'em Manager - problem z HUDem