Witam HM nie wyswietla mi statysktyk na stolikach cash. Nie wiem co sie stało bo zawsze wyswietalal ale nie gralem moze z 4 miesiace juz cash. moze sie cos pozmienialo? Ale ręce importuje normalnie i wszytsko sprawnie działa, w turniejach statyski są tak jak były zawsze tylko na stolikach cash nie wyswietla.
Właśnie sprawdziłem i na P* mam normalnie statyski tak jak to powinno byc na cash ;/ Tylko na 888 poker nie mam, ale podkreślam w turniejach mam statystyki.
Cześć Thebestmanofpoker.
Masz najnowszą wersję HMa? Jeśli nie to zalecam aktualizację. Często jest to najprostszy sposób na rozwiązanie problemu.
Pozdrawiam
Napisane przez ladyPL
za kazdym razem sciaga mi sie 91% aktualizacji.
jakies rady?
Jeśli dalej nie możesz ściągnąć aktualizacji to spróbuj inną przeglądarką lub ewentualnie ściągnij first time installer, odinstaluj HM i zainstaluj od nowa
a pokazuje mi hud na zoomie poprzednie rozdania.
zainstalowalam program na nowo, czytalam sobie forum hm i jedyne czego z zawartych tam rad nie zrobilam (tzn wykonalam to tak udolnie, ze pozbawilam sie dostepu do kompa) to zalogowanie na p* jako aminstrator.
Napisane przez ladyPL
a pokazuje mi hud na zoomie poprzednie rozdania.
zainstalowalam program na nowo, czytalam sobie forum hm i jedyne czego z zawartych tam rad nie zrobilam (tzn wykonalam to tak udolnie, ze pozbawilam sie dostepu do kompa) to zalogowanie na p* jako aminstrator.
Odpalanie zarówno HM, jak i Poker Stars jako administrator jest niezbędne, aby HUD poprawnie działał na zoomie. Z czym dokładnie masz problem?
Zainstalowalem aktualizacje, wszystko poszlo gładko, ale statystyk dalej nie ma cash na 888 ;/
Napisane przez Thebestmanofpoker
Zainstalowalem aktualizacje, wszystko poszlo gładko, ale statystyk dalej nie ma cash na 888 ;/
Spróbuj zrobić tą aktualizację:
http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate_Release_1.13.01_12Jan2013.exe