Przejdź do forum
[HM] nie nalicza wy...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] [HM] nie nalicza wygranych :(

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
282 Wyświetlenia

jak w temacie, na przykladzie tych 2 screenow

nowa baza danych, wszystko skonfigurowane, hud się pokazuje nalicza ręce itp, jak widać turnieje też nalicza ale jak widać na 2 screenie nie nalicza wielkości turnieju i wygranych? ktoś ma pomysły czemu

stawki które chcę aby naliczało to 1$+0.10$ 90 turbo oraz 1++0.15+0.25$ 90 ko

tylko dla tych stawek ta baza danych jest założona wcześnie normalnie naliczał 2,2$ 180tubo i nie było problemu

3 odpowiedzi
salyk
Oldschool Grinder

Witam,

dziwne, że za wygraną w turnieju za 1,4$ nalicza się 0,25$. Zmień to ręcznie i wpisz poprawną wygraną. Może to był chwilowy problem i sam się rozwiąże.

Nie mniej jednak te zakończone zmień ręcznie i zobacz czy w zakładce Stats będzie Ci się dobrze wyświetlać.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

problemem było to, że nie dodałem jakiegośfolderu "tournamentsummaries" do autoimportu można zamknąć dzięki :)

salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez WTKsolider
problemem było to, że nie dodałem jakiegośfolderu "tournamentsummaries" do autoimportu można zamknąć dzięki :)

To P*? od razu bym wiedział, a ja defaultowo gdy zobaczyłem KO uznałem, że to FTP, bo tam one są najpopularniejsze ;)

Cieszę się, że udało się rozwikłać sprawę.

Pozdrawiam i wątek pozostawię dla innych. Może ktoś będzie miał podobny problem :f_thumbsup: