Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] HM- kilka pytań

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
322 Wyświetlenia

Stwierdziłem, że najwyższa pora zainwestować w jakiś program który wspomoże moją grę. Wybór padł na HM i proszę Was o odpowiedź na kilka pytań:
1. Czy HM można faktycznie dostać za darmo w zamian za utworzenie konta przez nich i uzbieranie danej liczby punktów?
2. Czy jeśli już tak jest to można wrócić do swojego macierzystego pokerroomu i na nim używać HM czy będzie on tylko działał na tym roomie i na tym koncie dzięki któremu uzyskaliśmy licencję?
3. Wreszcie czy HM Waszym zdaniem jest najlepszy proszę jednak przy odpowiedzi o jakieś argumenty ;)

Z góry wielkie dzięki za pomoc

4 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Naprawdę nie ma nikogo na tym forum kto potrafi (i chce oczywiście) mi pomóc? :(

pobierat0r
PokerStrategist

1. Można, po wyrobieniu odpowiedniej ilości punktów dla danego roomu dostajesz na swoje konto na holdemmanager.com 100/75 dolców, które możesz wydać na dowolny produkt z ich sklepiku. Stąd:
2. dostajesz HMa takiego samego, jakbyś zapłacił za niego kartą kredytową - w pełni sprawnego. Dostajesz swój kod licencji, który wpisujesz w programie i tyle, korzystasz z niego na wszystkich obsługiwanych roomach.
3. Tu za dużo nie powiem, miałem triala PT3 i HM mi się bardziej spodobał nawet jeśli chodzi o estetykę. I do omahy niezastąpiony :)

kevONEin
PokerStrategist

ad2.

HM bedzie dzialal wszedzie. Musisz tylko pamietac, ze konto ktorego uzywales do wyrobienia punktow na licencje, bedzie nieodwracalnie przypisane do HM. Zyskujesz tu cos, ale tylko "jednorazowo". Nie bedziesz mogl przypisac tamtego konta do innego affiliate'a, zeby moc otrzymywac SP, rb czy jeszcze cos innego. Caly ugrany rake bedzie trafial do Panow od HM, a Ty wiecej juz nic od nich nie dostaniesz :)

Polecam wiec wybrac w ramach "Get It Free" jakis mniejszy room/taki z ktorym nie bedziemy wiazac raczej naszej "pokerowej przyszlosci".

ad3.

PT3 uzywalem bardzo dawno temu, wiec sie na jego temat nie wypowiem. Elephant dopiero raczkuje, ale raczej predko nie dorowna HM i PT ;). HM na pewno jest najbardziej rozbudowany, ma wg mnie ladniejszy interfejs i co wiecej hmm... Inwestuj w HM - nie bedziesz zawiedziony :).

Zawsze jednak pozostaje kwestia wyprobowania obu programow (60dni trial przy PT3 i 15 przy HM) i podjeciu decyzji samemu, ktory dla nas lepszy.