Przejdź do forum
HM - jak zrobić swo...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] HM - jak zrobić swoje popup menu?

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
548 Wyświetlenia
napalm77
PokerStrategist

chcę dodać w holdem manger do popup menu (może zostać te standartowe na żółtym tle ze danymi defult) wszystkie staty z linijki bet - ta linia (z lewej strony) w oknie konfiguracji- bet flop/turn/ river , fold
folp/t/r, raise flop/turn itp. jak to zrobić bo coś nie moge rozpracować
tego, myślałem że to podobnie jak przy hudzie ale coś nie idzie.

sklonowałem default popmenu nazwałem go mojpopup wrzuciłem dwa pierwsze parametry dla próby z linii bet opcją add (a może trzeba zrobić add text?) dałem apply > save i dalej pokazuje default popup a nie mój z dodatkowymi statami. jak to sie przełącza aby pokazywało wybrany przez mnie mojpopup

3 odpowiedzi
bili
PokerStrategist

Jak wejdziesz w Player Preferences i zaznaczysz jakąś statystykę to po prawej stonie możesz ustawić jaki pop-up ma się pojawić po jej kliknięciu.

napalm77 Autor wątku
napalm77
PokerStrategist

rzeczywisci jest i działa ale nie wyświetla tego co chce po przełaczeniu na mojpopup czyli default popup plus to co wrzuciłem na próbe- tylko jakies małe okienko z innymi statami

napalm77 Autor wątku
napalm77
PokerStrategist

w Pop Up Designer dajemy Add>> aby dodac daną satystykę, Add Text>> aby dodać opis statystyki, generalnie nalezy robić skróty opisu bo opis i wartości danej statystyki zachodza na siebie i są nieczytelne np. Fold vs Cont. Bet nalezy wpisać np. FvCB, chyba że można pozmieniać szerokość kolumn ale tego nie odkryłem. trochę sie pobawiłem konfigurowaniem pop menu ale ostatecznie zostałem przy default pop menu