Przejdź do forum
Hem - nie wyswietla...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Hem - nie wyswietla huda w rushu

7 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
611 Wyświetlenia

Witam, nie wyswietla mi statystyk huda w rushu , dopiero jak odpadne z turnieju rush sie pojawiaja. W zwyklych grach automatycznie mam staty... Prosze o pomoc

6 odpowiedzi
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Ad. 1.
Przeczytaj dokładnie nasze FAQ, szczególnie punkt 2 i sprawdź czy problem nadal występuje: FAQ & poradniki czyli przeczytaj zanim założysz temat w tym dziale

Ad. 2.
Nie jest to normalne.

Ad. 3.
Nie udzielamy pomocy ani informacji o konkurencji. Zaznaczam, że prowadzenie dyskusji o konkurencyjnych serwisach i wymienianie ich nazw jest zabronione regulaminem naszego forum.

Ad. 4.
Szczegółowe informacje znajdziesz tutaj: https://polska.pokerstrategy.com/online-poker-rooms/

Pozdrawiam.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Pomozecie?

wjtss
PokerStrategist

W opcjach (w 3 lub 4 od góry) masz opcje dla poszczególnych pokerroomów i tam w zakładce FTP musisz odznaczyć "use ORC...". Oczywiście język pokerroomu i hh musi być ang.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

wjtss, aha a moglbys mnie bardziej nakierowac bo nie widze tego...

dzieki

imgoingtomirage
PokerStrategist

Nie ładnie edytować post po tym jak udzielam Tobie odpowiedzi na pytania tam zawarte :f_mad:, pytasz czy "pomożemy", a czy odpowiedziałeś na pytanie które Tobie zadałem? Jeśli nie będziesz wykazywał chęci do współpracy to nie wiem jakiej pomocy oczekujesz.