Przejdź do forum
Fpdb - nie zapisuje...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Fpdb - nie zapisuje rąk

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
211 Wyświetlenia

Witam!

Skończyły mi się traile PT4 i HM2 i chiałbym czymś je zastąpić zanim nabuduje rolla. Sciągnąłem więc fpdb i starałem się postępować zgodnie z instrukcją. Ustawiłem ścieżkę do historii rąk z poker770, soft mam po angielsku. Po włączeniu autoimport, program niby ściąga poprawnie ręce (nie ma błędów) ale nigdzie ich nie zapisuje i hud się nie wyświetla.
Ktoś wie gdzie może leżeć problem? A i gdy próbuje uruchomić program jako aministrator, to wyskakuje mi informacja "system windows nie może odnaleźć pliku fpdb.exe. Upewnij się, że wpisana nazwa jest poprawna". Po normalnym kliknięciu program się uruchamia i pyta o zezwolenie na wprowadzanie zmian na komputerze. Mój system to windows7.

Z góry dzięki za pomoc, bo ten program mnie zdecydowanie przerasta :f_ugly:

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
Skibcio
PokerStrategist

Witaj Kalmuc,

Kiedyś też przez chwilę korzystałem z FPDB. PokerTracker 4, z którego korzystam, nie działa na PKR i chciałem go zastąpić FPDB. Jednak po kilku godzinach sobie go odpuściłem.

Niestety nie jestem w stanie pomóc Ci z FPDB.

-> FPDB - support

Polecam jednak uzbierać pieniądze na zakup PokerTrackera 4 lub Hold'em Managera 2. Warto zainteresować się ofertą kupna tych programów z pieniędzy zgromadzonych na koncie Tell-a-Friend:

-> Czym jest program Tell-a-Friedn?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat