Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Format dysku C

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
225 Wyświetlenia
arthmax

Witam,

Jutro kolega zrobi mi formata dysku C i chciałbym spytać o kilka rzeczy:

1.Czy po tym formacie dalej będę mógł zainstalować HM na tym kluczu który mam teraz? Bo mam nadzieję że nie będę musiał kupowac nowej licencji a korzystam aktualnie z drugiego klucza :)

2.Jak się do tego przygotować, czy mam coś skopiować wcześniej itp??

3.I jak mam później go zainstalować? Może ktoś ma link do jakiejś instrukcji która to opisuje, byłbym wdzięczny.

pzdr

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
kaesen42

1. oczywiscie ze tak

2. export hh

3. normalnie jak za 1 razem, jak cos to sa filmiki jak wszystko zainstalowac i ustawic.

Odpowiedz
Cytat
arthmax Autor wątku
arthmax

dzięki, a powiesz mi jeszcze jak najłatwiej eksportować bazę hh?

Odpowiedz
Cytat
Lynx33

Możesz na przykład otworzyć zakładkę 'hands', zaznaczyć 'show all' czy tam 'all', kliknąć prawym na dowolną rękę i wybrać 'export all hands to hard drive' czy coś takiego. Wybierasz lokalizację i po kilkunastu sekundach/minutach zależnie od wielkości bazy masz wszystko ładnie zapisane w plikach tekstowych. Po formacie i ponownej instalacji HM-a wybierasz 'import from folder' i wskazujesz miejsce w którym wcześniej zapisałeś hand history.

EDIT:
Jeśli chodzi o to pierwsze pytanie jeszcze to możliwe, że przed użyciem tego samego klucza musisz jeszcze go zresetować (czy mówiąc konkretniej zresetować profil). W tym celu logujesz się na swoje konto na stronie Holdem Managera i na głównej stronie Twojego profilu na dole strony masz opcję 'license keys' -> 'reset all profiles'. Nie jestem pewien czy to konieczne bo nigdy nie próbowałem tego nie zrobić:P

Odpowiedz
Cytat
arthmax Autor wątku
arthmax

dzięki wielkie!

Odpowiedz
Cytat