Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

filtry w turniejach

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
259 Wyświetlenia
DMatysiak147
PokerStrategist

Chcę aby HM2 wyswietlil mi tourn graph tylko dla 2.50 na 180osob na p*.
Gdy wchodzę w More Filters i wybieram Tagging ->180os i dodaje plusem oczywiscie to graph sie nei zmienia. to samo gdy ustawie buyin na equal to 2.50. inne opcje tez nie dzialaja tak jakby nie dzialalo filtrowanie. Filtrowanie w Date Range dziala poprawnie. HM2 jest zaktualizowany, dziala poprawnie , import jest OK. Graph odswiezam, apply to all reports itp. nic nie pomaga graph sie nie zmienia.

Pomoze ktoś?

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
DMatysiak147 Autor wątku
DMatysiak147
PokerStrategist

W More Filters ---> Basic filters jak ustawilem wpisowe na 2,28+0,22 to mi ladnie wyszukuje. Wyglada to tak jakby zakladka Tournament filters nie dzialala.

Macie pomysl dlaczego?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
DMatysiak147 Autor wątku
DMatysiak147
PokerStrategist

Mam dodatkowe pytanie: Czy w report Tournament results by hour segreguje mi po godzinie rozpoczecia czy zakonczenia turnieju?

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

Witaj,

szczerze to nie znam się na filtrach turniejowych, ale wygląda to tak jakby HM2 brał pod uwagę koszt turnieju bez rake'u. Wybierz np. taki filtr i zobacz czy teraz znajdzie poprawnie (pamiętaj żeby zapisać filtr).

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

Co do "Tournament results by hour" - możesz wrzucić screena?

Odpowiedz
Cytat
Kocencjusz
PokerStrategist

Podłączę się do wątku bo mam podobny problem. Chcę wyfiltrować 180 za $0,5. Jak ustawiam filtr na kwotę 0,5$ pokazuje 45,90 i 180. Jak próbuję ustawić same 180 nagle zostaje tylko 9 turniejów, a zagrałem na pewno ponad 100. W reszcie turniejów, które są 180 a ich nie pokazuje w tym filtrze są błędnie podane oznaczenia ilości graczy (tag) np 9-person, 18-person, 27-person przez co nie mogę wyfiltrować ich w 180. Da się to jakoś zmienić albo obejść?

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

Witaj,

mogę polecić jedynie napisanie bezpośrednio do supportu HM'a. Gdybyś miał z tym problem to daj znać.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Kocencjusz
PokerStrategist

Poczytałem trochę forum hm2 i doszedłem w czym jest problem. Miałem źle ustawiony import turniejów. Jak to zmieniłem teraz wszystko zapisuje się jak powinno. :) Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat