Napisane przez emomaniac
Witam
Najpierw odpowiedź na pytanie 2:
http://faq.holdemmanager.com/questions/101/Full+Tilt+%26+Poker+Stars+Prefetch+Walkthrough+
Jakby nie działało to poszukaj innych folderów HEM data i dodaj do autoimportu.
Hud pojawia się po otwarciu stołu i zaimportowaniu z niego 1 ręki.
Przykład - otwierasz stół, czekasz aż dokończą rozdanie i masz huda. Jeśli jednak dosiądziesz się do stolika i masz ustawione preferowane miejsce to staty pozostaną na swoim miejscu a pozycje graczy "zostaną obrócone" i możesz zostać wprowadzony w błąd. Po rozegraniu 1 ręki wszystko wraca do normy.
1. W reports ustawiasz pokazywanie interesujących Cię rąk (filter by date, limit itp) w dolnym oknie - show all ; PPM na dowolnej ręce i "export all hands to HD"
Z tego roku to jest naprawdę dużo rąk ok kilkuset tysięcy, więc jak zaznaczam cały rok i klikam all to długo się ładuje aż w końcu wyskakuje błąd "System.OutOfMemoryException". Więc chyba będę musiał miesiąc po miesiącu eksportować. Ale przeraża mnie to że jak będę miał większą bazę to już nie będzie to takie proste.
Ja mam ten HUD na OnGame, więc tam nic takiego nie widzę a mam dodane wszystkie foldery importu. Jeszcze się z tym pobawię i będę jeszcze pisać jak nie dam rady.
Dziękuję za szybką i wyczerpującą odpowiedź.