Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Elephant

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
677 Wyświetlenia
asder123
PokerStrategist

Jak moge ustawić elephanta tak aby pokazywał statystyki każdego gracza pokazywal je odpowiednio tam gdzie siedzi gracz. Mam taki problem że statystyki sa gdzies zboku nieraz na innym graczu i jest problem, nieraz statystyki 1 gracza widnieja na jakims 5 na prawo od tego 1 gracza :| Jak to mozna wszystko skalibrować?
gram na Party poker

6 odpowiedzi
hoolender
PokerStrategist

mam podobny problem na FTP

arton10
PokerStrategist

Witam! Było gdzies podane wczoraj widziałem, musisz wyłaczyć preferowane miejsce przy stole w ustawieniach roomu. Pozdr

musisz poszukac w ustawieniach zakladka settings-ustawienie hud-options-party poker i pozaznaczac dwie opcje o party mowie bo jak ja tam gralem to tez tak mialem na innych roomach to nie wiem

asder123 Autor wątku
asder123
PokerStrategist

działa ale tak koślawo, jak usiade tam gdzie jest wolne miejsce i miejsca nie bede zmienial to okey se statystykami a jak usiade i zmienie miesce noto juz wali sie all ;/

iqnorant
Oldschool Grinder

Własnie wczoraj radośnie zainstalowałem Slonika i mam dokładnie to samo - statystyki dotytczące danego gracza wyświetlają się na innym. Na dodatek pomimo zmiany rodzaju stołu (7-10 osob) wyswietla mi staty tylko siedmiu osob, pomimo ze w pokoju jest 9 osob. Zadne restarty nie pomagały ;(
Moze ktos spotkal sie z podobnym problemem?

Miałem kiedyś ten sam problem z elephantem, na forum anglojęzycznym, ktoś napisał, że znalazł na forum hiszpańskim :f_biggrin:, że trzeba odznaczyć opcję 'wykonaj na wszystkich stołach'. U mnie to podziałało.