Jak moge ustawić elephanta tak aby pokazywał statystyki każdego gracza pokazywal je odpowiednio tam gdzie siedzi gracz. Mam taki problem że statystyki sa gdzies zboku nieraz na innym graczu i jest problem, nieraz statystyki 1 gracza widnieja na jakims 5 na prawo od tego 1 gracza
Jak to mozna wszystko skalibrować?
gram na Party poker
Witam! Było gdzies podane wczoraj widziałem, musisz wyłaczyć preferowane miejsce przy stole w ustawieniach roomu. Pozdr
musisz poszukac w ustawieniach zakladka settings-ustawienie hud-options-party poker i pozaznaczac dwie opcje o party mowie bo jak ja tam gralem to tez tak mialem na innych roomach to nie wiem
działa ale tak koślawo, jak usiade tam gdzie jest wolne miejsce i miejsca nie bede zmienial to okey se statystykami a jak usiade i zmienie miesce noto juz wali sie all ;/
Własnie wczoraj radośnie zainstalowałem Slonika i mam dokładnie to samo - statystyki dotytczące danego gracza wyświetlają się na innym. Na dodatek pomimo zmiany rodzaju stołu (7-10 osob) wyswietla mi staty tylko siedmiu osob, pomimo ze w pokoju jest 9 osob. Zadne restarty nie pomagały
Moze ktos spotkal sie z podobnym problemem?
Miałem kiedyś ten sam problem z elephantem, na forum anglojęzycznym, ktoś napisał, że znalazł na forum hiszpańskim :f_biggrin:, że trzeba odznaczyć opcję 'wykonaj na wszystkich stołach'. U mnie to podziałało.