Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Elephant

9 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
620 Wyświetlenia

Witam, mam jedno pytanie. Jak dopisac do elephanta pokeroom? Gram ostatnio na FTP i nie wiem jak go podlaczyc pod elephanta.

8 odpowiedzi

mi na ftp nie dziala elephant w ogole. nie wczytuje bazy tylko jak ja ma wczytac jak nic nie gralem. kumpel ma ten sam problem tyle ze na P*.

LeonineTitan
Oldschool Grinder

Elephant musi czekac na swoj update. Na FTP i S*** byly updaty i elephant teraz nie obsluguje tych pookeromow. Z tego co mi wiadomo dziala tylko na Party. Niestey tylko tam...

dziwne trochę bo dzisiaj grałem na P* z elefantem

LeonineTitan
Oldschool Grinder

Nie tylko mi ale sporej liczbie ludzi elephant przestal importowac rece oraz wyswietlac HUD'a jakies 2-3 tyg temu jak byl jakis update roomu. A u ciebie wszystko w porzadku i wszystko dziala?

przeciez na elephanta juz dawno byl update i wszystko chodzi na ftp jak nalezy.jest nowa wersja do pobrania po odpaleniu elephanta,instalujemy i wszystko smiga elegancko jak prszed updatem ftp

Ezkalop
PokerStrategist

no mi tylko dziwnie wyswietla wszystko na party po tym update.

VictorM
Oldschool Grinder

Co do dziwnego wyświetlania na party, gdzieś tutaj był wątek, w którym sprawa była poruszana i rozwiązana. W jakimś pliku konfiguracyjnym trzeba coś powklejać. Polecam przeglądnąć ostatnie 2 tygodnie postów nt elephanta. Jak to pisali w czołówce Archiwum X - The truth is out there. ;)

Dobra nie wyświetla się HUD na ftp :/ Ma ktoś jakieś propozycje?