Przejdź do forum
edycja glownego pop...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

edycja glownego pop up

7 Posty
4 Użytkownicy
1 Reakcje
513 Wyświetlenia
CptCarrot
Oldschool Grinder

hej

pamięta ktos może jak edytować główny pop-up w HM1 (img)? chcę dołożyc parę linii,

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
MrBaikal
Oldschool Grinder

HUD settnign/ popup designer i prawie na środku Dafault Main Popup to powinno być to

Odpowiedz
Cytat
CptCarrot Autor wątku
CptCarrot
Oldschool Grinder

niestety nie widze tego default_main_popup

Odpowiedz
Cytat
CptCarrot Autor wątku
CptCarrot
Oldschool Grinder

na liscie rozwijalnej tez go nie ma. zrobilem kopie popup'u sample dołożylem troche i nazwałem NOWY. Jak go ustawić, zeby się wyświetlał?

I jeszcze jedno pytanko. Gdzie się ustawiało, żeby w popup mieć podgląd tylko na wybrane ręce z danego limitu i danego zakresu dat?

Odpowiedz
Cytat
erefkey
Oldschool Grinder

AHOJ CAPITANIE!

Żeby się wyświetlał zrób tak: Hud options -> Player preferences -> Appearance -> i obok Main Popup wybierz ten swój wyrzeźbiony.

UWAGA, WAŻNE

Co do drugiego pytania też jestem cholernie ciekaw gdzie ustawić, żeby wyswietlał mi w popupie moje staty datowo? Chodzi mi o ten sam wklejony przez AHOJ CAPITANA wyżej, bo cholera składuję mi wszystkie łapska i nie mogę sobie ładnie odflitrować żeby sprawdzić czy x/R rośnie czy WWSF rośnie a nie interesuje mnie ten poczet statystyk z zakładki REPORTS. bo nie pokazuje tego ani czytelnie, ani nie pokazuje wszystkiego i jest zbyt płaski.

Odpowiedz
Cytat
CptCarrot Autor wątku
CptCarrot
Oldschool Grinder

THX, BYM SIE ZASZUKAŁ NA ŚMIERĆ

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

Siema,

nie pamiętam już HM1, ale powinna być opcja HUD filters i tam można byłoby "chyba" włączyć/wyłączyć zliczanie statystyk z innych limitów. Co do rozdań i po-upów to nie ma nigdzie opcji "last hands" czy date reports?

Odpowiedz
Cytat