Witam.
Mam pt3 trail i chcę ogarnąć trochę pop up i przystosować go do własnych potrzeb.
Jedną ze statów która mnie interesuję jest sytuacja gdy gracz z blinda calluje steal. I jest Call BB to Steal i Call SB to Steal a nigdzie nie widzę jednej statystyki dla obu blindów (bez rozróżniania na sb i bb).
Nie ma takiej, czy może przeoczyłem, albo może jakoś dziwnie nazwana?
Hej,
Takiej statystyki nie ma, jednak po to jest popup, aby trzymac w nim w miarę rozbudowane statystyki i osobiście nie widzę sensu łączenia dwóch miarodajnych statystyk w jedną bezużyteczną
Pozdrawiam
To takie natręctwo że czasem jak coś dokładnie robię to lubię jak wszytko jest poukładane i ładnie wygląda. I akurat mam tą kolumnę total i będzie pusta przy wierszu call
i to jest tak jakby układając 10k puzzli, na samym końcu zobaczyć, że ostatni element gdzieś zginał i w całym obrazie jest mała luka na środku. Strasznie fallusowo.
A tak na poważnie to dziękuję za odzew. A statystykę udało się dodać razem z hudem dlrzza
Choć hud jest dla 6-max to akurat ten stat działa poprawnie i w ogóle przydatne statystyki tam ma, tylko trzeba by je przerobić na FR.
Topic można zamknąć. Czy może tu się nie zamyka i tak leżą pootwierane jak puste butelki po piwie ?