Witam. Mam problem z hudem w HM na platformie PokerHeaven. W replayerze wszystko ładnie pokazuje a jak wchodzę na stolik to huda brak. Ktoś może mi pomóc? Wersję miałem polską dlatego usunąłem i ściągnąłem angielską ale nadal nic.
Witam.
Jaką odmianę grasz? Bo na pewno HUD nie będzie działał w wielostołowych SNG, w pozostałych odmianach powinien chodzić poprawie. Jeśli w replayerze wszystko działa to znaczy, że importuje rozdania?
Zacznij od tego: http://faq.holdemmanager.com/questions/326/Boss+Media+Setup i odpowiednio ustaw w Player Preferences swojej konfiguracji HUD Use For dla danej platformy.
Pozdrawiam.
Ok, huda już naprawiłem, zresetowałem HM i zadziałało. Tylko teraz pojawił się kolejny problem. Jak mam np 2 stoliki i dam automatyczne rozstawienie a potem dodam huda to wyskakuje kilka statystyk dla różnych graczy przy 1 stole. Np mam 2 stoliki to na jednym jest 15 'okienek' a na drugim 5. Można to jakoś naprawić żeby nie przenosić ręcznie?
@edit
Ok, sam sobie poradziłem. Jakby ktoś miał na przyszłość taki problem to polecam włączyć jeszcze raz HM - u mnie pomogło. Dzięki za szybką odpowiedź, pozdrawiam.