Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Brak huda na zoomie

12 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
435 Wyświetlenia
Mariko46
PokerStrategist

Witam,
dzisiejsza aktualizacja P* spowodowała brak huda na stolikach zooma(przy czym ręcę są prawidłowo importowane). Wcześniej nie było żadnego problemu i nie zmieniałem żadnych ustawień. Po prostu po aktualizacji hud zniknął ze stolików zooma, gdzie na zwykłych działa bez zarzutu.

Być może przyczyną jest starsza wersja PT4, ciągle zaznaczam, że do tej aktualizacji softu nie było z niczym problemu. Ściągając najnowszy klient PT4 antywirus natychmiastowo mi go usuwa, węsząc wirusa.

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
Crimson
PokerStrategist

Hej Mariko46,

Piszesz że antywirus usuwa ci PT4. W takim razie wyłącz antywirusa na czas pobierania i instalacji nowej wersji PT4, następnie sprawdź czy HUD działa i dopiero wtedy włącz z powrotem oprogramowanie antywirusowe.

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
Mariko46 Autor wątku
Mariko46
PokerStrategist

Zrobiłem mniej więcej w podobny sposób tyle, że uruchamiając później pt4 wykrywa mi trojana. Pisał o tym któryś z użytkowników kilka dni temu i został odesłany na stronę PT4 gdzie opisują co zrobić w ów programie ( w tym wypadku jest to norton ), lecz nie chce mi to wszystko grać mimo stosowania się do instrukcji. Spróbuję jeszcze raz.

Żeby nie robić osobnego tematu, wie ktoś jak na PT4 wyświetlić pop up własnego konta? Nie moge odpalić podczas sesji bo liczy mi sesję jakby od nowa, od 0. Czy w samym lobby PT4 można znaleźć gdzieś pop up ze swoimi statystykami dla całej bazy rozdań?

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Niestety nie mam Nortona, więc nie pomogę ci bezpośrednio, ale musisz dodać ten plik do wyjątków, tak aby antywirus go ignorował. Poszperaj w opcjach, na pewno znajdziesz. :)

Żeby zobaczyć swojego popupa ze statystykami z wszystkich rozdań otwórz dowolną rękę w replayerze i zaznacz opcję:

Potem kliknij po prostu na swojego huda w tym rozdaniu i pojawi się popup. :)

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
adameq1991
PokerStrategist

hey,
mam problem z HUD na zoomie po ostatniej aktualizacji - nie wyświetla się, chociaż ręce zapisuje. Wydaję mi się że próbowałem już chyba wszystkiego - odinstalowałem HM, p*, wyłączyłem antywira, uruchamiam wszystko jako administrator, język oczywiście angielski. Co jeszcze mam zrobić? Na zwykłych stolikach HUD działa be problemu.

Odpowiedz
Cytat
saja13
PokerStrategist

U mnie to samo, w innych watkach ktos pisal zeby zainstalowac najnowsza bete hm2, szukam na stronie hm'a i nie moge znalezc

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Hej adameq1991,

Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, to proponuję włączyć aktualizacje beta w opcjach HM2 (screen), po czym zaktualizować program do najnowszej wersji. Może to rozwiązać twój problem. :)

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
adameq1991
PokerStrategist

Dzięki wielkie, pomogło :) :fdrink

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

No to super, dzięki za potwierdzenie. :)

Odpowiedz
Cytat
Mariko46 Autor wątku
Mariko46
PokerStrategist

Jeszcze wracając do tematu pop upu, da się sprawdzić swoje statystyki w tej formie np. od jakiegoś momentu (w sensie nie lifetime)? Np. chciałbym przeanalizować swoje statystyki z ostatniego miesiąca bo moja gra jest inna niż pół roku temu a propozycja rozwiązania podana wyżej nie uwzględnia takiej opcji.

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Skorzystaj z zakładki Statistics, poniżej wrzucam screena jak wszystko ustawić:

Oczywiście w "Date" wybierasz sobie zakres czasu jaki cię interesuje, a klikając "Configure Report" możesz sobie dodać do zestawienia statystyki, które cię interesują. :)

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
saja13
PokerStrategist

Crimson solid moderator, piateczka :fdrink wszystko wreszcie dziala

Odpowiedz
Cytat