Przejdź do forum
Brak HUDa na ps w g...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Brak HUDa na ps w grach zoom

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,191 Wyświetlenia
Thebestmanofpoker
Oldschool Grinder

Po bardzo długiej przerwie wracam do gry online. I już na samym starcie mam problem. Nie widzę Huda w grach zoom, w innych grach jest wszystko w porządku. Mam HM2.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Thebestmanofpoker Autor wątku
Thebestmanofpoker
Oldschool Grinder

kombinuje i nic...

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

Witaj,

Czy włączasz oprogramowanie PokerStart oraz HM jako administrator?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
barteq88
PokerStrategist

Wiesz co, jeśli na zwykłych stolikach działa, a na reszcie nie, to mam dla Ciebie rozwiązanie. Support przesłał mi update, który w końcu rozwiązał mój problem, bo nikt inny (ani support PT4) nie był w stanie mi pomóc. Próbuj dalej, ale jak Ci się nie uda, to daj mi znać i mogę Ci przesłać ten oto plik:

Odpowiedz
Cytat
kondotier
Oldschool Grinder

Cześć,
Proste doraźne rozwiązanie, które u mnie pomogło, to uruchomienie starsów z pliku "PokerStars.exe" (domyślnie w folderze: C:\Program Files (x86)\PokerStars.EU) zamiast z pliku "PokerStarsOnlineUpdate.exe" - domyślnie do tego drugiego tworzy się skrót na pulpice, spróbuj go po prostu podmienić. Oczywiście, musisz uruchamiać jako administrator.

Jeśli to nie pomoże (w 75% znanych mi przypadków pomaga), sprawdź wszystkie punkty z tej instrukcji: http://hm2faq.holdemmanager.com/questions/1931/How+to+setup+Holdem+Manager+to+run+with+Poker+Stars+Zoom+Tables

Odpowiedz
Cytat