Zainstalowałem dziś po raz pierwszy wersje trial HM2, na początek nieco przeraża ilością opcji, powoli zaczynam to ograniać. Zauważyłem, że zaraz po instalacji HM zaimportował sobie automatycznie wszystkie dane z Titan Poker na moim komputerze. Mam jednak także zainstalowany NetBet Poker ze znacznie bogatszą historią i dane z niego nie sa widoczne, nie moge znaleźć swojego konta z NEtBet w statystykach HM. Czy jakies znaczenie może mieć, że ostatnie kilka dni odpalałem tylko Titan i jego także odpaliłem po instalacji? (mam jednak wrazenie, ze import zaczął się nim uruchomiłem Titan). Ktoś obeznany może mi powiedzieć jak zmusić go do zaimportowania danych z NetBeta?
Teraz odpaliłem NetBet, nic się nie zaimportowało, a na stołach nie pokazuje się HUD (pokazuje sie tylko jego menu, ale nie pojawiaja sie informacje o graczach). W "site Setup" znalazłem, ze Titan został ładnie rozpoznany jako Ipoker, a NetBet nie. Recznie go podpięłem, ale to niewiele dało,
Hej djalbert182.
Mógłbyś wrzucić zdjęcie zakładki: Site Setup -> Ipoker.
Pamiętaj też, że zarówno HM2 jak i poker room powinieneś uruchamiać z uprawnieniami administratora (tzn. prawym przyciskiem myszy na ikonkę aplikacji -> "Uruchom jako administrator").
Pozdrawiam.
Dzięki, wystarczyło uruchomić z prawami administratora i HUD działa, ale historii rąk z NetBet nie ma, z Titan się zaimportowały automatycznie :/.
Screen

Podobny problem mam z PKR, mimo, że tam nawet widze pliki .dat z historią rąk, ale HM nie umie ich zaimportować :(.
Dziwne, na niektórych stolikach HUD sie pokazuje, na niketóych nie, wszystkie to MTT, aktualnie mam HUDa na Super Turbo Rebuy za 0,2 i 3 euro, a nie mam na Richochet za 1 euro. Screen ustawien.

Z tego co widze HUD na NetBet pokazuje sie w turniejach typu "Turbo", w innych nie. Jest gdzies jakies ostawienie, poza tym co wkleilem, kotre moze to powodowac? Na pozostalych nie pojawia sie nawet ten maly pasek z podrecznym manu HUDa :/. Na PKR ten pasek sie mi pojawia, ale statystyki przy graczach nie :/.
Mam ten sam problem na NetBecie. Na cashu bez problemu, a tylko w niektórych turniejach działa hud. Znalazłeś może rozwiązanie?