Przejdź do forum
Brak danych z NetBe...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Brak danych z NetBet Poker

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
875 Wyświetlenia
djalbert182
Oldschool Grinder

Zainstalowałem dziś po raz pierwszy wersje trial HM2, na początek nieco przeraża ilością opcji, powoli zaczynam to ograniać. Zauważyłem, że zaraz po instalacji HM zaimportował sobie automatycznie wszystkie dane z Titan Poker na moim komputerze. Mam jednak także zainstalowany NetBet Poker ze znacznie bogatszą historią i dane z niego nie sa widoczne, nie moge znaleźć swojego konta z NEtBet w statystykach HM. Czy jakies znaczenie może mieć, że ostatnie kilka dni odpalałem tylko Titan i jego także odpaliłem po instalacji? (mam jednak wrazenie, ze import zaczął się nim uruchomiłem Titan). Ktoś obeznany może mi powiedzieć jak zmusić go do zaimportowania danych z NetBeta?

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
djalbert182 Autor wątku
djalbert182
Oldschool Grinder

Teraz odpaliłem NetBet, nic się nie zaimportowało, a na stołach nie pokazuje się HUD (pokazuje sie tylko jego menu, ale nie pojawiaja sie informacje o graczach). W "site Setup" znalazłem, ze Titan został ładnie rozpoznany jako Ipoker, a NetBet nie. Recznie go podpięłem, ale to niewiele dało,

Odpowiedz
Cytat
djalbert182 Autor wątku
djalbert182
Oldschool Grinder

Ktoś coś wie moze ?:P

Odpowiedz
Cytat
kamil13151
PokerStrategist

Hej djalbert182.

Mógłbyś wrzucić zdjęcie zakładki: Site Setup -> Ipoker.

Pamiętaj też, że zarówno HM2 jak i poker room powinieneś uruchamiać z uprawnieniami administratora (tzn. prawym przyciskiem myszy na ikonkę aplikacji -> "Uruchom jako administrator").

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
djalbert182 Autor wątku
djalbert182
Oldschool Grinder

Dzięki, wystarczyło uruchomić z prawami administratora i HUD działa, ale historii rąk z NetBet nie ma, z Titan się zaimportowały automatycznie :/.
Screen

Podobny problem mam z PKR, mimo, że tam nawet widze pliki .dat z historią rąk, ale HM nie umie ich zaimportować :(.

Odpowiedz
Cytat
djalbert182 Autor wątku
djalbert182
Oldschool Grinder

Dziwne, na niektórych stolikach HUD sie pokazuje, na niketóych nie, wszystkie to MTT, aktualnie mam HUDa na Super Turbo Rebuy za 0,2 i 3 euro, a nie mam na Richochet za 1 euro. Screen ustawien.

Odpowiedz
Cytat
djalbert182 Autor wątku
djalbert182
Oldschool Grinder

Z tego co widze HUD na NetBet pokazuje sie w turniejach typu "Turbo", w innych nie. Jest gdzies jakies ostawienie, poza tym co wkleilem, kotre moze to powodowac? Na pozostalych nie pojawia sie nawet ten maly pasek z podrecznym manu HUDa :/. Na PKR ten pasek sie mi pojawia, ale statystyki przy graczach nie :/.

Odpowiedz
Cytat
mcflay777
PokerStrategist

Mam ten sam problem na NetBecie. Na cashu bez problemu, a tylko w niektórych turniejach działa hud. Znalazłeś może rozwiązanie?

Odpowiedz
Cytat