Czy zmieniły sie warunki wyplaty bonusu no deposit na Party Poker? Ile należy ugrac PP aby moc w ogole wyplacic pieniadze i ile PP aby otrzymac dryga czesc bonusu (100$)?? Pytam o to gdyz posiadam sprzeczne informacje.
Pozdrawiam
Witam
Wszystkie informacje znjdziesz na temat ilości potrzebnych party points znajdziesz tutaj:
https://polska.pokerstrategy.com/quiz/platform/1
Pozdrawiam
A ja mam takie pytanie ugrałem już bonus 50$ i mam do ugrania teraz ten bonus 100$ a czy mogę sobie już kase wpłacić na konto czy nie bo bonus mi przepadnie ???
Z tego co wiem, to na bank przepadnie Ci bonus, jesli w jakimkilwiek momencie na Twoim koncie bedzie mniej niz 1$
Uwaga: $100 bonusu zostaną wypłacone automatycznie w czterech ratach. Za każde kolejne 150 standard PartyPoints (bez multiplikatorów) otrzymasz $25. Musisz więc ugrać 600 standard PartyPoints aby otrzymać całość, czyli $100 bonusu! Masz na to 90 dni czasu!
Ale 600 od momentu uzyskania 300 czy 600 PP(czyli zloto na PS). Bo ja ni widu ni slychu tej kasy, a zloto juz mam
hellYeahEnT napisał
Uwaga: $100 bonusu zostaną wypłacone automatycznie w czterech ratach. Za każde kolejne 150 standard PartyPoints (bez multiplikatorów) otrzymasz $25. Musisz więc ugrać 600 standard PartyPoints aby otrzymać całość, czyli $100 bonusu! Masz na to 90 dni czasu!
Ale 600 od momentu uzyskania 300 czy 600 PP(czyli zloto na PS). Bo ja ni widu ni slychu tej kasy, a zloto juz mam
![]()
Dotyczy to się graczy, którzy zarejestrowali się po 15 kwietnia. Ty musisz ugrać normalnie 900(?) standard PP i wtedy dostaniesz 100$ bonusu. Wszystkie informacje widoczne są w zakładce z bonusami na PP.
Pozdrawiam
I nie myl Strategy Points z Party Points. Dodatkowo zwroc uwage, ze licza sie STANDARD PRARTY POINTS, bez ich multiplikatorow za poziom (bo rozumiem, ze masz juz pewnie poziom Q na PartyPoker). Tak jak simoo napisal - wszystko masz wyjasnione w zakladce premie.
Klikasz w sofcie: Moje konto -> Moje konto -> pojawia sei fioletowe okienko, przechodzisz na zakladke PREMIE -> na samym dole powinna byc premia 100$ ze wszystkimi szczegolami (w tym brakujaca iloscia punktow i czasem na ich wyrobienie)