Miałem jakiś rok temu HM chyba 1.07 czy jakąś taką wersję. Później miałem przerwę od pokera i teraz wróciłem instalując triala 1.12.07. Jednak występują teraz zatrważające błędy. Wczoraj miałem dzień na -13$ a miły hm pokazuję mi, że było -80c :D. Tak miałem nadzieję, że ja się mylę jednak cashier był nieubłagany. Kolejnym ciekawym błędem jest mój graph. Sami zobaczcie. O co może chodzić i jak to naprawić ?

Witam.
Sprawdź to rozdanie, ewentualnie je usuń albo popraw jeśli wystąpiły błędy.
Ostatnio ktoś miał podobny problem, sugeruje pisać do supportu HM.
Pozdrawiam.
Teraz już podczas sesji zaczynają się jaja. Przegrałem 2.5$ a w sesji dostałem plus za to
Ongame.
Czyli bez znaczenia. Tak jak w ktoś pisał- wyświetla ostatnie rozdanie, można je otworzyć, przejrzeć, natomiast w session/raport nic nie ma.
Sugeruje zapytać support, naprawdę nie wiem dlaczego nagle tylu osobom gubi ręce i to na różnych pokerroomach.
Często w takich przypadkach może pomóc założenie nowej bazy i zaimportowanie rozdań.
Patrząc na table manager wszystko się zgadza. Natomiast w session dalej lipa. Zgubiło mi prawie 30% rąk z sesji.
http://forums.holdemmanager.com/manager-bugs/160661-import-missing-hands.html
Tutaj jest poruszany ten wątek. Stworzyłem nową bazę, zaimportowałem ręce i znalazła się cała dzisiejsza sesja. Wszystko się zgadzało.
Z tym, że muszę utworzyć nową baze.