Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Błędy

10 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
393 Wyświetlenia

Miałem jakiś rok temu HM chyba 1.07 czy jakąś taką wersję. Później miałem przerwę od pokera i teraz wróciłem instalując triala 1.12.07. Jednak występują teraz zatrważające błędy. Wczoraj miałem dzień na -13$ a miły hm pokazuję mi, że było -80c :D. Tak miałem nadzieję, że ja się mylę jednak cashier był nieubłagany. Kolejnym ciekawym błędem jest mój graph. Sami zobaczcie. O co może chodzić i jak to naprawić ?

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
imgoingtomirage

Witam.

Sprawdź to rozdanie, ewentualnie je usuń albo popraw jeśli wystąpiły błędy.
Ostatnio ktoś miał podobny problem, sugeruje pisać do supportu HM.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Teraz już podczas sesji zaczynają się jaja. Przegrałem 2.5$ a w sesji dostałem plus za to

Odpowiedz
Cytat
medzikone

To samo mam od wczoraj. Gubi ręce

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

A jaki to pokerroom? Może wyszedł update i jeszcze HM sobie z tym nie poradziło.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Pokerstars

Odpowiedz
Cytat
medzikone

Ongame.

Czyli bez znaczenia. Tak jak w ktoś pisał- wyświetla ostatnie rozdanie, można je otworzyć, przejrzeć, natomiast w session/raport nic nie ma.

Odpowiedz
Cytat
Shadowemc

A próbowaliście zaimportować ręcznie sesje w których wam zgubił ręce?

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Sugeruje zapytać support, naprawdę nie wiem dlaczego nagle tylu osobom gubi ręce i to na różnych pokerroomach.
Często w takich przypadkach może pomóc założenie nowej bazy i zaimportowanie rozdań.

Odpowiedz
Cytat
medzikone

Patrząc na table manager wszystko się zgadza. Natomiast w session dalej lipa. Zgubiło mi prawie 30% rąk z sesji.

http://forums.holdemmanager.com/manager-bugs/160661-import-missing-hands.html

Tutaj jest poruszany ten wątek. Stworzyłem nową bazę, zaimportowałem ręce i znalazła się cała dzisiejsza sesja. Wszystko się zgadzało.
Z tym, że muszę utworzyć nową baze.

Odpowiedz
Cytat